Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
night17
csendes tag
Sziasztok, üdv azon morfondírozom hogy egy ASUS F2A85-M el-e indulna egy kingston 2400 Mhz-es ddr3-as rammal, illetve ti mit ajánlanátok. A választ előre is köszönöm!
-
night17
csendes tag
Sziasztok! NAGYON nagy problémám lenne, szakértői választ szeretnék. Mai nap jött meg az alaplapom. Asusf2a85-m a helyzet a következő nem ismeri fel a KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 2133MHz CL11 KIT KHX21C11T3K2/8X típusú memóriát, csak 1333mhz-en fut, de a legdurvább hogy amikor belépek a biosba egy fekete képernyő fogad a digitális órával, ahogyan mozgatom az egeret a fekete kép kockánként kezd kitisztulni és láthatóvá válik a bios,de be van fagyva az egész bios, kérlek titeket segítetek, nagyon fontos lenne! Köszönöm egy a10 5800k val hajtom a szekeret, legalábbis szeretném
-
night17
csendes tag
Kipróbáltam, a kék slotban mind a kettőt, uyanaz a felállás biosban még mindig csak a digitális óra és kurzormozgatásra kockánként hozza elő a meglévő biost, ami totálisan kivan fagyva, sajnos kezdő vagyok ebben a témában nemtudom hogyan kell biost frissiteni, régen próbálkoztam de akkor még floppyról kellet, de azsem ment, kérlek segitsetek, köszönöm!
-
night17
csendes tag
Jó rendben, áramtalanit, elem kivesz, pár perc majd újra, a sima vga-n keresztül csatlakozom a monitorra... egy ram kék slotba, ugyanaz a felállás, két rammal is.... a bios frissitésen gondolkozom, egyenlőre több információra lenne szükségem, itt van egy tag akinek ugyanilyen alaplapja volt/van, ő tőle várok leginkább nyomatékos instrukciókat, de várok mindenféle lehetőséget... na próba indul... köszönöm h ennyien segitetek
-
night17
csendes tag
2 tápot próbáltunk ki, nem mai gyerekek, de a rendszer feláll velük, aztmondjátok lehet ez is a probléma oka? letöltöttem az asus hivtalos oldaláról a frissitést, de valami .cap kiterjesztésű nemtudok vele mit kezdeni, várom a válaszokat
-
night17
csendes tag
A rendszer áll, stabil! A biosban nemtudok csinálni semmit, illetve csak 1333Mhz-nek látja a ramokat, tökmindegy melyik, slotban vannak. Nincs benne különálló VGA!!!
[ Szerkesztve ]
-
night17
csendes tag
Letöltöttem az asus hivatalos weboldaláról a legeslegújabb 5202-es bios frissitést, de a kiterjesztése .CAP na hát ezzel nem tudok mit kezdeni, HOGYAN KELL TLEPITENI? Miaz az XMP?
-
night17
csendes tag
De ha belépek a biosba, ott mit nyomjak? mert ugye lapból nem reagál semmire, csak az enterre, illetve a ctrl+alt+del bill. kombinációkra
-
night17
csendes tag
Tök frankó husom, hogy valakinek problémája van, mert egész hónapban ezért melóztam, + nincs egy forintom sem, mert apám anyám nem tette alám stb... te meg jösz ezzel h mit meg mennyire megy neked, segits inkább, ne magad futtasd... azoknek pedig köszönöm akik segiteni szeretnének!
-
night17
csendes tag
Én már irtam a fórumra, mielőtt megrendeltem volna, leszavaszták 2400mhz-en nincs stabil memória erre a platformra... gondoltam jó akkor alább veszünk, de ez számomra is meghökkentő, hogy a bios teljesen kivan fagyva vagy a jóisten tudja h mivan vele, érdekesség képpen megemlitem, hogy a digitális óra vált, de a mögötte lévő, képernyőn babrálni nem tudok....
-
night17
csendes tag
Irtátok h bios update, na most van egy ilyen h win alól, okés meglátjuk, letöltöttem és tudjátok mit irt ki?! nem támogatott az alaplapod. erre nemtudsz gombot varni ilyen nincs...
-
night17
csendes tag
Srácok ma jött meg az alaplap, ipon-ról rendeltem!
-
night17
csendes tag
Nem nem, felejtős semmi fesz, hogyan adhatnék neki amikor, nem jó a biosom? Lehet srácok az lesz a megoldás, hogy az ipon-al felveszem a kapcsolatot h hibás a termék, mert hasonlóról szerintem még senkisem hallott vagy olvasott, vázolom h i futott le ma. Alaplap + 2133mhzes 8gb (2*4Gb) kinkston hyperx beast cl11+ 1tb vinyó+ dvd iró+ a10 5800k. megjött összeraktuk, betoltuk neki a win7 64bitet már a legelején akartam h nosza akkor bootolj, belép bios, és láss csodát fekete képernyő+ digitális óra, kurzort mozgat kockánként előjövő háttér ( ez mode) és semmi reagálás, nyomok neki egy mem ok! gombot. Gép elindul, bootol a lemez felnyomom kb 15 perc alatt a win-t, irja h 1333mhz-a ramok frekvenciája... Tulajdonképpen ezzel elmondtam mindent amit tudni illik, értetlenül állok a dolgok előtt, nem egy két napot töltötem forumozással, h olyan gépet tegyek össze ami számomra megfelel, és hogy kompatibilis legyen egymással minden, igaz ez az én hibám talán mohóságom h túl magas frekvenciájú ramot vettem, mert néztem videót amin azt hirdetik az igp, profitál a magasabb frekijü ramokból. a történet ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
night17
csendes tag
Hidd el megvolt az alaplap telepitő...
-
night17
csendes tag
sajnos per pillanat nem, miért akkor mi változna?
-
night17
csendes tag
válasz diablo1984 #6355 üzenetére
Bocsi az kimaradt, most teszem fel.
-
night17
csendes tag
Nos befrissitettem, az alaplapot, az elmondottak alapját, motherboard disc, majd feltettem az all suite-et... semmi változád
-
night17
csendes tag
Srácok, ez eszméletlen, hazahoztam a gépet, mivel havoromnál szereltük, biosba belép minden tökéletesen fut, ramok belőve stabil 2133mhz-re. Fogalmam sincs mi lehettt a gond, talán a túl öreg monitor pasz, a lényeg h megoldódott... Köszönök minden apró segítséget, hálám üldözzön titeket mig utol nem ér
-
night17
csendes tag
Annyit tudok, h rakoncátlan ez az alaplapi telepitő, mert különböző menüpontok vannak, asus al suite feltelepit, lesz egy bios frisitő progi, ott befrissited, tökéletesen működik, végülis ennyit csináltam, meg persze másik monitor, igen valószínűleg a probléma oka az volt
-
night17
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, aki persze tapasztalt hasonlót, na most a helyzet a következő, amd a10 5800k procim eléggé melegszik, 60 fokot is eléri, talán túl is lépi, gondolom ezért ffagy le a játék lép ki, néha kékhalál, szeretném segitségeteket kérni h mit állitsak be mert az asus all suite-ben ezek vannak alapba belőve, hátha ezek lehetnek a gondok. APU frequency: 100 (Mhz) CPU voltage: 1.3500 (V) VDDNB voltage: 1.18750 (V) DRAM voltage: 1.6500 (V)
-
night17
csendes tag
Na a biosban nem tudom lejjebb venni a cuccost mert auton ennyit nyom, itt az al suiteben, lehet lejjebb venni... sima gyári hűtő, de akkorsem szabadna ilyen indokolatlanul magas érékeket mutogatnia, 2*4gb hyperx beast 2133mhz
-
night17
csendes tag
Sajnos nemtudom, h mi az az xmp profile, okés megpróbálom a gombokat hátha jót tesz neki... gyári hűtő, 1.35 ön van ez aggaszt hátha ezért melegszik annyira.. a + illetve - gombokra reagál, de csak + tudok neki addni ha lejjebb veszem kiirja auto...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx