- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
martonx #9836 üzenetére
Én azért vettem K-s procit mert nem vagyok korlátozva,nekem egy gépnél igen fontos tényező a minél nagyobb szabadság és későbbi bővíthetőség/fejleszthetőség
A mindenből drágább dolgommal tovább is fogom bírni,a konfig fogyasztása is jobb lesz,nem kell félnem mikor durran el valami. Tuning nem túl lihegős szerintem,ha alap feszültségeken is jócskán tudok emelni a ferkvenciákon,akkor az ingyen teljesítmény, és nem 10%-ot nyertem a tuninggal 30fpsből lett stabil 47fps....és eléggé érezhető mondjuk a játékok alatt de mondjuk a handbrake videó dekódolásnál vagy mikor zenéket tömörítek,mert én dolgozom is a géppel,persze most nyáron főleg játékKb 2-3óra alatt belőttem a gépet,én is szeretem csinálni,de a kedvedért ha gondolod lemérek neked pár banch-et a 6700-asod szintjén meg az én 5800K tuningnál,és még azt sem mondhatod hogy a non K-s procid olcsóbb mint a K-s mert néha még drágább is,szóval én nem értelek téged,de részemről is lezártam csak mégy egy reakciót azért mindenképp kívántam tenni.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
martonx #9836 üzenetére
Vicces amit írsz.
1 : szeretek pöcsölni a BIOS-ban kipróbálni mi merre hogyan. Ez az indok már önmagában elég nekem .
2 : Az adatlapomon lévő gép 2007-es , szerinted mennyit hozott 2.66 helyet a 3.6 nem 10 százalékot segítek , de menne 3.8 körül is de nem teljesen okés már a dolog ott . Vga-n is volt egy időben játékok alatt tuning -elég sok otthonról megtudom mondani -de arra már nem emlékszem fejből , de nem! 10 százalékot hozott fpsben
3 Mivel ez is min. 3-4 évre lesz nem fogom a legolcsóbb dolgokat megvenni , inkább veszek egy fokkal -jobb esetben- minőségibb alkatrészeket.Anno ha hallgattam volna a srácokra biztos 800-as ramokat vettem volna és járattam volna 1000+ on , biztos élne még maiÚgyhogy igen megértettem neked jó mindenből a kisebb/gyengébb meg jó úgy ahogy van , másnak is biztos tök jó nekem nem és mivel én veszem az én dolgom ennyi
(#9838) martonx Már a legelején ott volt a halkság téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest