- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
#22743424 #4738 üzenetére
"hogy az a tCWL mit jelent"
az aida azt Write CAS Latency (tWCL)-nek írja (alaplap-->lapkakészlet menü, ahol az aktuális memória időzítéseket írja ki)... (nem találtam rá az spd-ben értéket, de pl a kingston is CWL-nek írja egyes memória adatlapjain, ahol egyáltalán van róla szó...)
-
HolyFire
aktív tag
válasz
#22743424 #4738 üzenetére
Nekem is voltak illetve vannak memória gondjaim ugyan ilyen alaplapban mint neked...Akkor klaffol minden ha default beállításokkal megy az uefi...amint valamit állítok a ramon már kidobálja dual channelből....utána néztem és az alaplapom memória kompatibilitási listáján nincs ez a Corsair ami nekem van és nagy valószínűséggel ez lehet a gondom forrása. Rendeltem a listáról ramot és azzal megpróbálom, megnézem mire jutok. Ha azzal is gondok akadnak akkor nem a ram a hibás... a héten remélhetőleg ki is derül...az eredményt majd megírom ide is....Hasznos infó lehet másoknak is.
Visszatérve a te gépedre, ahogy néztem a listát a te ramod sincs rajta.... érdemes lehet ezen a vonalon elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest