Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
bakter24
üzenetére
Ezekről beszélek:
Persze a mellettük lévő 3db kondit sem szabad nagyon elszigetelni, mert azok is tudnak melegedni és ha emiatt csökken a kapacitásuk akkor a chipek még jobban terhelődnek, jőn a cicergés majd a füst. Tudom az Asrock lapos topikban kéne ezt írnom, de valamiért ott áll a levegő, pedig sokunknak van már Asrock lapja. Elnézést a többiektől.

-
Müszi
senior tag
válasz
bakter24
üzenetére
Mindenképp sokat használna. Ha normál feszen megküldessz teszttel egy 100W-os procit benne, kis idő után ha hozzáérnél a 8db VRM chiphez, odaégne az újad. A négy kocka munkaellenállást ami a fázisokba be van építve, nem kell lehűteni. Azonak bírniuk kell a hőt. Én már rajta vagyok az ügyön, csak az a problémám, hogy hogyan erősítsem oda a bordát amit aplikáltam garvesztés nélkül. Egyenlőre alulfeszeltem és így sokkal jobb a helyzet. Szerintem nem a chipekkel van a gond, hanem egyszerűen kevés ez a 4fázis ebben a szituban a procinak, így határon űzemelnek. Már az is sokat érne, ha egy külőn kis venti csak oda fújna és persze egy jó szellős ház sem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest