- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #18417 üzenetére
Nos a megoldás az, hogy Borderless Windows-ban kell futtatni a játékot. Valamiért nem szereti a valódi teljes képernyős módot, akkor folyamatosan DX hibákat dobál.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18417 üzenetére
Van jó hír
ma a legkomolyabb pályán, egy rakás légi alkalmatosságot ki tudtam próbálni, és tükörsimán futott a játék ami hihetetlen!
Igaz, alig voltak a szerveren, de a 40fps-t is elérte a játék ha a fraps nem volt bekapcsolva, Szóval érdemes még holnap próbálkozni, csak olyan szervert kell kifogni ahol kevesebben vannak. És a játékban az összes csúszkát is max 50-es értekre kell állítani a beállításokban, azt vettem észre, hogy minimumra állítva valóban lefagy a menüben, nekem most minden low-ra van téve, a csúszkák meg 70% on. Csináltam is nektek pár videót, hátha más is úgy örül majd neki mint én
Most töltődnek fel, innen számítva 2 óra múlva megtekintheti akit érdekel, itt a link a lejátszási listához: STAR WARS BATTLEFRONT BETA.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest