Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz tailor74 #12650 üzenetére

Huh ez egész jó eredmény. Bár tény, hogy a netes resultok alapján 7870 szinten van A10-5800k-val, viszont annak a felső részében.

Én se vagyok agyatlan tuning párti, mint olvashatod is. De most muszáj lenne. :D Nézd meg a hőmérsékleteket és szvsz nem lesz gond.
    CPU offsetnek adsz +0.125V-ot, NB frekit feldobot 2000-re majd a szorzóval játszva a procit 4.400-4500Mhz-re. És lefuttatod újra a tesztet. =))
    Ez még szvsz nem fog ártani neki. Legrosszabb esetben is csak lekapcsol a gép, baj nem lesz. : )
    No, persze nem akarlak force-olni csak szerintem így jobban kihajtaná azt a kártyát.

Viszont 4,2-ig lazán felteheted. Adsz egy kis plusz feszt a cpu-nak és kész. Ennyit én is nyomattam neki alap hűtővel! Észre se veszi, hidd el.

Amúgy az 5800k esetében a túlzott tuning ott kezdődik, hogy vízhűtés + 4.800mhz a procinak. :D Na az már túlzott. =)

Mindenesetre még egyszer köszönöm a tesztet! Sokat segítettél a lelkemnek :D Mostmár nyugodtan fogok 7870-et vagy 270x-ez venni. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés