- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
HeavyToys #761 üzenetére
Igen, ott van a videó végén, hogy hogyan menthetsz el profilokat.
Nekem amikor betöltöm az UV profilt, akkor lefagy a program, ilyenkor mégse gombra kilép, de legalább megjegyzi a beállításokat úgy is, hogy nem fut a program. Ha nem fagy le, mikor betöltök egy beállítást, akkor viszont nem jegyzi meg a beállításokat sem, amikor bezárom a programot. Kicsit furán működik, de desktopon lehet, hogy nem így van.
Szépen visszaveszi a szorzót, szóval az energiatakarékosság is megy..Az alulfeszelést érdemes úgy csinálni, hogy a CPU mellett a GPU-t is terheljük pl. MSI Kombustor-al, mert akkor full biztonságos lesz. Így én néha kapok hirtelen újraindulásokat pl. Youtube alatt, gondolom mert nem elég a cpu+gpu résznek az, ami cpu-nak maxon terhelve elég volt.
Eddig csak a legfelső PState-et volt időm megnézni, de ott elég volt az a fesz. a CPU+GPU-hoz, amit korábban beállítottam a CPU only terheléshez, szóval lehet, hogy valamelyik alsó state-em nem stabil.Később majd lechekkolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest