Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
"A 45 fok ha teljesen terhelt állapotban van, akkor nagyon tuti, bár szerintem nem ez a helyzet. Nekem az 1.4TB (1466-on, 1,75V-on) WBK-68-al terheletlenül szintén 45 fok körül van, totális terhelés mellett 59-ig megy fel. Ja, és jóformán semmi hangja a gépnek, a leghangosabb a 7200-as fordulatú Quantum vinyó a gépemben. Még a táp ventijének is nagyobb a hangja, mint a WBK-nak."
Akkor vagy én vagyok vájtfülű, vagy nagyon halkak az alkatrészeim, mert a DTK házamban ha lehúzom a rendszerhűtőket (80X80,szerintem túl hangosak 1000 Ft volt darabjuk) akkor bizony hallom a WBK68 hangját, nem mondanám, hogy jóformán semmi hangja. Pedig az alaplap szerint csak 4300-on megy. A tápventi nem nyomja el, de a vinyó sem.
Ettől függetlenül nem hangos, ez tény.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Assetto Corsa Competizione
- Akciókamerák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest