Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egy dologra felhívnám mindenki figyelmét méghozzá arra hogy a Kindle 3 nem összekeverendő egy Android alapú tablettel azaz a Kindle Fire-el. A Fire nem kezeli az E-BOOK-kat natívan, ehhez mindenképpen kell egy külön progi mert az Android csak egy oprendszer nem több.
Szerintem egyszerűbb ha magad konvertálod át a fájlokat, én a Calibre nevű ingyenes progit használom erre a célra ami ráadásul tud csoportos konvertálást is mappából és mindezt magyarul. Egyedül Doc-ot nem kezeli viszont arra jó alternatíva a CZ-Doc2Txt COM Demo V2.0 ami viszont egyszerre csak két fájlt enged konvertálni mivel demo.
Az E-BOOK olvasására én a Cool Reader-t ajánlanám ami szintén ingyenes és a legújabb v3.0.54-33-as verzió hibátlanul kezeli a magyar ékezetes karaktereket is. Sajnos Kindle Fire-en angol a menü holott telefonon magyar, ezt leszámítva nagyon szuper olvasóprogi hihetetlen részletes beállításokkal.Én nem erőltetném az Amazonos kiterjesztést, tulajdonképpen fölösleges Fire-en inkább az előbb linkelt módszereket próbáld/próbáljátok ki nem fogtok csalódni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest