Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strabi
csendes tag
Megint van egy kis problémám és nem igazán értem mit ronthatok el.
megvan a kindle címem, erre ha küldök egy file-t, jelen esetben egy .doc, akkor konvertálják nekem .azw-re ami a kindle kiterjesztése. kaptam is egy válaszmailt hogy megcsinálták nekem és ha bekapcsolom a kindlét akkor le is szedi. nos, ez nem történik meg! az amazon oldalamra felmegyek és azt látom hogy 3 pending delivery-m is van, egyik sem jön meg a kindlére.
ezután megcsináltam a dropbox-szal, az azw-t gépre le tudom tölteni a gépemre (a válasz emailben kapok egy linket, ja ha kindlevel megyek erre a letöltőlinkre akkor "download failed" üzenetet kapok...) onnan feltoltam dropboxra, majd a kindlevel a böngészőben letöltöttem a fájlt és amikor rámennék egy "cannot open" üzenetet kapok. marhára nemtom mi van, kellene talán egy app a kindlere ami beolvassa az azw-t?
a .doc-ot is felraktam dropboxra, ezt is letöltöttem és a quickoffice egyből megnyitja, ezért gondolok arra hogy esetleg az azwhez is egy app kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest