Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strabi
csendes tag
Megint van egy kis problémám és nem igazán értem mit ronthatok el.
megvan a kindle címem, erre ha küldök egy file-t, jelen esetben egy .doc, akkor konvertálják nekem .azw-re ami a kindle kiterjesztése. kaptam is egy válaszmailt hogy megcsinálták nekem és ha bekapcsolom a kindlét akkor le is szedi. nos, ez nem történik meg! az amazon oldalamra felmegyek és azt látom hogy 3 pending delivery-m is van, egyik sem jön meg a kindlére.
ezután megcsináltam a dropbox-szal, az azw-t gépre le tudom tölteni a gépemre (a válasz emailben kapok egy linket, ja ha kindlevel megyek erre a letöltőlinkre akkor "download failed" üzenetet kapok...) onnan feltoltam dropboxra, majd a kindlevel a böngészőben letöltöttem a fájlt és amikor rámennék egy "cannot open" üzenetet kapok. marhára nemtom mi van, kellene talán egy app a kindlere ami beolvassa az azw-t?
a .doc-ot is felraktam dropboxra, ezt is letöltöttem és a quickoffice egyből megnyitja, ezért gondolok arra hogy esetleg az azwhez is egy app kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest