- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
Hali,
Bár ahogy nézem itt többnyire bütykölés megy, remélem azért segítetek általánosabb témában is

Régi álmom egy frankó e-olvasó és bár van egy Galaxy Tab 8.9-em, nem igazán nőtt a szívemhez ilyen téren. Mivel amazonéknál alapvető a könyvek árusítása, ezért gondoltam az ő tablet termékük ideális lenne.
Konkrétan a Kindle Fire HDX 7" modellt néztem ki, 169 GBP lenne valami "Special Offers" keretében (179 anélkül), ami gondolom azzal jár, hogy szénné bombáznak reklámokkal.
Kérdésem az lenne, hogy működőképes-e a készülék kishazánkban. Azt nem gondolom, hogy bármilyen beépített videó szolgáltatás elérhető volna, de azok nem is érdekelnek. Azért a kíváncsiság kedvéért, van itthon is elérhető szolgáltatás?
Könyvek illetve képregények volna a fő csapás. Ezekkel vannak tapasztalatok?
Zene vásárlással tapasztalatok? Más (windows/phone) eszközre vannak erre lejátszó alkalmazások?Ezen kívül aksi idle ideje érdekelne még. Jó volna ha pár napnál tovább bírná, mert szegény Galaxy 3 nap után megadja magát, ha elfelejtem kikapcsolni a wifit, szinkronizálást stb. (biztos van okos megoldás erre is, de nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest