- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsianett
tag
válasz
üzenetére
Nem gondoltam volna,hogy egy ekkora ámerikái cégnél ilyen fosul mennek a dolgok. De hát mit vártunk egy profitéhes cégtől. Sokban vannak az űrutazások.. Akkor megpróbálok megküzdeni velük. Érdekes hogy a kínaiak sokkal gördülékenyebbek ebben, és még soha semmire nem csesztem rá tizenév alatt.
-
Zsianett
tag
Sziasztok!
Amazon-ról szerettem volna egy applikációt megvásárolni Androidra. Első alkalom, hogy az Amazon-t használtam. A fizetés közben volt egy menüpont, ha jól emlékszem one klick buy, csak azzal engedte, ahhoz meg kellett adnom a kártya adataimat, ezután azonban letiltották a fiókomat, mert gyanús tevékenységet észleltek. Lehetséges azért, mert 2x is rámentem a vásárlásra, amiknek az összegét le is vonta a számláról (2x is benne van a számlatörténetben). Érdekesség, hogy CVC kód, vagy egyéb megerősítés nem is kelett.... nem is értem CVC megadása nélkül hogy lehet terhelni egy kártyát. Most Billing Statement-et kérnek, addig Hold-on van a fiókom. Persze az applikációhoz sem férek hozzá. Kérdés, hogy OTP-s számla esetén ezt milyen módon tudom igazolni? Letölthető számlakivonat csak lezárt hónapra elérhető a Direktben, legalábbis én nem találtam, képernyőmentést a számlatörténetből és fényképet a bankkártyáról pedig nem fogadtak el. Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs