- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard8
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon.de leírásba ott van, hogy Hungary: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895420
Azért nem szeretnék kártyát, mert két bankszámlám van... EUR bankszámla amihez nincs kártyám, innen fizetnék. A HUF számlához van kártya, de akkor az EUR-t forintra váltanám majd vissza, ez nem lenne gazdaságos. :"(
-
Wizard8
tag
Sziasztok,
Amazon.de-ről szeretnék vásárolni és bankszámlát használnék fizetésnél, de akárhogy írom be a számla adataimat -> "Payment revision needed". Lehet, hogy rosszul írom be az iban kódot? Milyen formátumot kéne használni?
Köszi a segítséget előre is.

-
Wizard8
tag
Sziasztok
rendeltem egy ps3 játékot az amazon.com ről Priority Courier Shipping el, az érdekelne, hogy futár szolgálat hozza ki vagy posta, akárhogy kerestem semmit nem találtam rá. Ez főleg azért érdekelne, mert nem biztos, hogy itthon leszek és olyankor mi történik ugye nem küldik vissza ?:sköszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Le Mans Ultimate
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztrofotózás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest