Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hat nem tudom. Annak se lenne sok ertelme, mert az elozmenyek szerint az a lenyeg hogy hol a teljesites helye, es nem a bongeszes helye.

Sportsdirect pl nem igy mukodik szerintem, es a bookdepository sem. Bar elobbi eseten olcsobb ha fontban fizetek, de valszeg azert mert az oldal a valtasnal csal egy kicsit, a bankom szamomra kedvezobben valtja a fontot
Igazabol leszarom, amennyit ir a vegen azt nezem arat. Ha megeri megveszem, ha nem nem. Ennyi. Csak erdekelt az amazonos megoldas miertje. -
cidalain
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem hiszem, hogy tulporogtem, csak ezzel a gyakorlattal eddig sehol sem talalkoztam. Meglepett, es erdekelt a miertje.
Egyebkent meg elvbol fontos hogy ha igy van, akkor a kulonbozetet fizesse be a Nav-hoz, mert ha nem es megtartja, akkor tulajdonkeppen engem, es az orszagomat is meglopja... -
cidalain
veterán
Pl a sportsdirect-nel, bookdepository-nal ilyesmit nem tapasztaltam, mindketto EU-s ceg (meg egy darabig).
Viszont akkor az igy beszedett tobbletet at kellene adnia a NAV-nak, ha jol veszem le. Mert a nemet allamnak nem adhatja, maganal sem tarthatja. De mivel a kiallitott szamla nem jelenik meg magyar konyvelesben, a NAV nem lehet tisztaban hogy mennyi is az annyi, igy a ceg onbevallasa alapjan fizet, vagy nem. Kicsit homalyos ez igy. (Nem vitatkozom vele, csak megjegyzem.) -
cidalain
veterán
kicsit idekérdeznék:
miként lehetséges az, hogy a termék ára annak függvényében változik, hogy hova kérem?
megtaláltam a leírást az oldalon a VAT-ról, amiben leírja szépen, hogy a célország adójával számol.
ezt hogyan csinálhatja teljesen jogszerűen az Amazon? hogyan állíthat ki német cég németországban magyarországi áfakulccsal termékszámlát?
van magyarországi leányvállalata, és ilyenkor azzal kerülök üzleti kapcsolatba tulajdonképpen?
ha nem, akkor ezt hogy könyveli el a cég németországban? mi lesz a német és magyar áfa különbözet összegével, hova kerül?
a számlán ezt hogyan tüntetik fel?komolyan érdekel a téma, mert így önmagában rohadtul nem érzem ezt jogszerűnek. és abszolút nem egy bevett gyakorlat, semmilyen más online áruházban ilyennel még nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest