Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rdinhoo
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Árusítják sok helyen főleg német oldalakon(német óra) és a hivatalos oldalukról semelyik órát nem lehet megrendelni hanem "átlinkel" az ebayre stb...és ha jól néztem akkor szállít Magyarországra?! illetve az utolsó pár kérdésem
hogyan tudom meg hogy mikor lesz készleten?ill ha soha nem szerzik be akkor lehúzták a pénzt és ennyi?vagy nem is engedi a vásárlást?http://www.yves-camani.de/de/kollektionen/modell/yc1021-a-jules.html
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hogyan tudom meg hogy mikor lesz készleten?ill ha soha nem szerzik be akkor lehúzták a pénzt és ennyi?vagy nem is engedi a vásárlást?