Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
warcat
üzenetére
nem engedi az új fiók nyitását. azt írja ezen az email címen már van fiók.új email címet nem szeretnék. az , hogy nem enged újra regisztrálni azt elfogadom, de miért nem engedi a törlést vagyis miért tartja fenn a blokkolást ideiglenes jelzővel. miért kell hazudniuk. nem értem. na mindegy is. várom , hátha valaki megtudja mondani, hogyan tudom a blokkolást megszüntetni. egyébként tudom, hogy az angol tudás hiánya az én hibám, de legyen mentségem, hogy 74 éves vagyok és csak az orosz volt kötelező akkor amikor iskolába jártam. az hogy a fiókom inaktív az , ha gond akkor miért nem hívják fel rá a figyelmet? még csak annyit. hogy nem ragaszkodnék a régi fiókhoz, de sokadszor mondom, újra regisztrálni csak másik emillel tudok amit nem szeretnék, mert elfogom felejteni egy idő után. nem okoskodni akarok, ne hogy félre érts köszönöm, mindenkinek, aki segíteni akar. sokat rendelek más fórumokról, de most van 3 cucc amit mások nem forgalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- ZOOM PodTrak P8 - USB-C Podcast keverő
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest