Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
warcat
üzenetére
nem engedi az új fiók nyitását. azt írja ezen az email címen már van fiók.új email címet nem szeretnék. az , hogy nem enged újra regisztrálni azt elfogadom, de miért nem engedi a törlést vagyis miért tartja fenn a blokkolást ideiglenes jelzővel. miért kell hazudniuk. nem értem. na mindegy is. várom , hátha valaki megtudja mondani, hogyan tudom a blokkolást megszüntetni. egyébként tudom, hogy az angol tudás hiánya az én hibám, de legyen mentségem, hogy 74 éves vagyok és csak az orosz volt kötelező akkor amikor iskolába jártam. az hogy a fiókom inaktív az , ha gond akkor miért nem hívják fel rá a figyelmet? még csak annyit. hogy nem ragaszkodnék a régi fiókhoz, de sokadszor mondom, újra regisztrálni csak másik emillel tudok amit nem szeretnék, mert elfogom felejteni egy idő után. nem okoskodni akarok, ne hogy félre érts köszönöm, mindenkinek, aki segíteni akar. sokat rendelek más fórumokról, de most van 3 cucc amit mások nem forgalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest