Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis
    addikt

A jó öreg Xiaomi, igaz? . Ami itt annyira nem oké, az maga a gyártó :DDD

Az Amazfitnek mi köze a Xiaomi-hez?
    Nálam meg pont a gyártó az ok a váltásra.
    A Garminnál, ha problémába ütköztem és írtam hibajegyet, akkor soha, egyetlen egyszer sem kaptam válaszreakciót (és ez a fórumokban tapasztalt panaszok szerint teljesen átlagos).
    Az Amazfitnél, ha hibajegyet küldtem, akkor 1 óra múlva!!! ott volt a válasz a megoldással, amikor meg felvetettem egy ötletet, akkor simán kaptam a választ, hogy ez nekik is eszükbe jutott és behívtak bétatesztelőnek az adott funkcióhoz.
    Ég és föld a két cég közötti különbség a vásárlóhoz való viszonyulás kapcsán.

• xhege
    veterán

Régebben egyetértettem volna veled, azonban az Amazfit rengeteget fejlődött, főleg méréspontosságban. Az utóbbi időben még csak a szoftverfrissítések sem maradnak el. Az Helio Strap pl baromi sok frissítést lapot, amivel tovább csiszolták például az alvásmonitoringot. A Garmin pontosságát csuklón azért erősen a középmezőnybe lehet sorolni... Nézd meg a Quantified Scientist tesztjeit.... Az Amazfit Helio megeszi bármelyik Garmint pulzusmérésben csuklón is, de bicepszen meg aztán végleg. Én azért tartom meg a Helio Strap-et mert azt használom a Garmin órámhoz edzésközben külső pulzusmérőnek.
    A Whoop jelenleg kiforrottabb termék az nem kérdés, nyilván árban sem egy kategória, viszont ezen a piacon az Amazfit már a második játékos szerintem. Én nagyon vártam a csodát a Polartól. Nagyon akartam, hogy jó legyen, mert szívesebben használnék európai terméket mint kínait vagy amerikait (ez az én hülyeségem), de sajna gyenge próbálkozás lett a Loop-ból. A többi noname kacat meg említést sem érdemel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés