-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
válasz GoodSpeed #637 üzenetére
Nekem hasonlót a PowerDVD kreált mikor HDMI kábelre váltottam. Észrevettem hogy DVD-nél, ami PAL szabvány átváltja a képfrissítést 50 Hz-re. Ugye mivel 25 fps, NTSC 60 Hz és 30 fps. Streamingnél ilyet nem tapasztaltam, bár 60 Hz-es a monitorom és Adaptive Vsyncet használok.
Nálam az Amazon app nem csinál ilyet, de Win10-en vagyok. Valamint laptopot se használok így, de azt tudom kicsit más, mint a PC. Próbáltad az integrált Intel VGA-t? A laptop típusából gondolom van dedikált Geforce kártya benne. Vagy esetleg másik HDMI kábel, vagy inkább DP. Utóbbi több szabványt támogat.OFF: új monitort keresek és az általad használt épp az egyik kinézet modell. Jó monitor? Képminőség, színek, stb. Játékra és filmnézésre lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest