Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Motion_Blur

félisten

válasz t1 #1 üzenetére

''Ha tetszik a dolog, szimpatizálj velük, vedd meg lemezeiket és a koncertjeikre látogass el, ha nem akkor meg menj a picsába!''

Ehh...ez jól esett tesó :U

• PazsitZ

addikt

válasz t1 #1 üzenetére

Ez a menj a 'csába, nem lesz sok kicsit?Na mindegy legfeljebb átírják.
    Hogy kell-e nekik külön topic, hát majd kiderül mennyi érdeklödés lesz iránta.(én azért remélem lesz :) )

Szóval én is szívesen hallgatom/hallgattam ezt a zenekart, pedig nem kifejezetten vagyok punk.
    Ami tetszett, hogy fellelhetők a rendszert, életet, bíráló szövegek is, és emellett vannak ''poén'' számaik is. Én anno a nem akarunk mi bántani senkit/Máshol jársz albumokkal ismertem meg őket, gimi elsőben széthallgattam a kazijukat.
    A punkpopsuperstar albumok nekem személy szerint nem annyira jöttek be, egy két szám nem rossz róluk, de nem a kedvencem.
    A koncertjeik jók szoktak lenni, pörgös punkos. Anno mennyit tomboltam Alvinra! :D
    Mostmár ha tudom a hölgy tag is visszatért (kb 1 jó évig nem volt, valamiért).
    a válogatásalbumukból kijött már ugye mindkettő Alvinmánia 1-2 címmel, némelyik szám kicsit áthangolva, mindegyik újrafelvéve. Az egyik különleges szám pl. az Alvinmánia 2-n az ilyen világ c. szám vonosokkal felvett száma-pedig ez is egy pörgös kis szám eredetileg-, amely kapott jót-rosszat egyaránt. Persze izlés kérdése kinek tetszik kinek,nem.
    A legújabb albumuk amúgy a Mi ilyenkor szoktunk sírni címmel jelent meg 2006 dec.-ben

Szóval aki nem ismeri, annak tudom ajánlani.

Ja és linkeljük már a hivatalos honlapjukat: [link]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák