Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
válasz Csakénvagyok #1384 üzenetére
szallas gondolom er kb 30-40-50 ezer forintot, szoval igz mar nem is olyan rossz...
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
ugyan, kb fél tucat ember aki tényleg valami speckó tudással rendelkezik meg van fizetve, a maradék 1000 meg egy pillanat alatt lecserélhető...
mondjuk azt én sem értem miért nem lehet kiirni az álláshirdetésekben -tól ig értékekkel a fizetést. angliában pl - it poziknál - sok helyen láttam kiirva.
-
efge
aktív tag
ha még nem láttad, akkor ajánlom ezt elolvasásra:
[link]A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
teljesen igazad volt/van. ertelemszeruen az ember mashol is keres allast.
a masik kedvencem, amikor latjak az oneletrajzbol-/ felvetelibol hogy jelenleg allasban vagyok, de megkerdi a vegen, hogy tudna jovo heten kezdeni? ezek nem tudom hol elnek? )A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
ezt ugy hivjak assesment center, vagy AC.
-
efge
aktív tag
SAP: Systeme, Anwendungen, Produkte in der Datenverarbeitung (German: Systems, Applications & Products in Data Processing; SAP AG)
ABAP: Advanced Business Application Programming
tehat az sap nemet ceg sap programja a lenyeg. ez egy vallalatiranyitasi (ERP) rendszer...
nem tudom hogy kerestel google-ban, de: Bővebben: linkA tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
en konnyen mondom, hogy nem tul jo, mert tobbet keresek.
de felmerul a kerdes, hogy csinaljak a 12orazast? az kicsit sok monitoros melonak, nem? es mikor kell hetvegen dolgozni? arra tulorat fizetnek?
ha igen, akkor szerintem megkeresheted az alap brutto beredet nettoban (110-120e)
bar en nem csinalnam a ''kedves ugyfeleke'' miatt...A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
alap esetben tenyleg rovid, tomor valami. viszont most megkernek ra, hogy bovitsd. tehat te boldogan megteszed
kb:
- milyen platformokat? ismersz reszletesen kifejted, pl linuxot tudsz telepiteni, konfiguralni,
- helpdesk munkadat korabban ilyen es olyan szoftver segitette (amiben a tikettet/rekordot jegyeztetek be),
-win2003 szervert is tudsz kezelni, telepiteni, active directorybol tudsz frappans lekerdezeseket csinalni,
-ilyen-olyan levelezo programokat hasznaltal,
-ilyen-olyan nyomtato tipusokat javitottal, felugyeltel.
stb. legy kreativ!
[Szerkesztve]A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
udv!
kaptam egy ajanlatot: Kisberen vmi japan cegnel kellene klasszikus rendszergazdai allasban tevekenykedni. 2db windows server, tizenakarhany windows munkaallomas, szoftverek.
Felmerult kerdesek: milyen hely ez a Kisber? Mi lehet a ceg neve? (nem mondtak meg nekem) mennyit lehet ezert elkerni? (van gyakorlatom, de nincs semmilyen felsofoku/szakmai kepzettsegem)A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest