Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Életem első AliExpresses vásárlásait bonyolítottam Nov. 11-én. 7 terméket rendeltem, kettő még nem érkezett meg. Az egyiknél az eladó meghosszabbította a Buyer Protection-t. Hányszor teheti ezt meg?
A másik, és legértékesebb csomag (~38$) Buyer Protection-je 4 nap múlva lejár. (csomaginformáció utolsó bejegyzése: 2016-11-21 19:10:00 Célországba elküldve / Item sent abroad) Van/lesz ezzel dolgom? Hosszabbítsam meg? Hagyjam lejárni? Vagy az eladó úgyis meg fogja hosszabbítani?
Olvasgatom az összefoglalókat, de kicsit keszekusza még nekem, bocsánat.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Van egy 11.11-es rendelésem (TN: LP00063422812107) tőlük, kaptam már 10 nap hosszabbítást, ami 15 óra múlva lejár. Kértem még 14 napot, de nyissak közben dispute-ot biztonságképpen? (Egyébként "On-time Delivery 60 days" cucc)
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Én sem vagyok tapasztalt, ezek voltak az első rendeléseim, de lehet az utolsók is az aliról, a 7-ből 5 jött meg, és pont a legértékesebb kallódik el...
Ezt a számot pl. honnan szedted?Megértem az itteni "öregeket" is, hogy nem szeretik századszorra is leírni ugyan azt; de honnan tudja az ember tapasztalatlanként, hogy mire keressen. Ha olvasom az utolsó 2-300 hsz-t, össze vissza kell ugrálni, ki mikor mire válaszolt, sokszor követhetetlen. Az összefoglaló is sokszor csak kérdéseket szül, nem önmaga miatt, hanem mert ismeretlen az egész működése... No offense.
(#16735) 2N
Nem ismertem ezt az oldalt, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz #16729600 #16736 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy nem jó az összefoglaló, de amíg nem vagy benne az alis vásárlásban, egyszerűen nem beszédes! Illetve amíg csak megjön a cucc és értékelni kell, nincs is gond, de ha baj van, már rástresszel az ember, és nyilván senki nem akarja megszívatni önmagát egy rossz döntéssel. Azt pedig újként végképp nem tudni, mit hogy szokás intézni az alin.
A no offense-t meg hiába írod a végére, a tartalom már eldöntötte a mondandód hangvételét.
Én zártam a témát.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Két csomagra várok (zsblámpa, és wifi adapter), mindkettőnél lejárt a 60 nap, mindkettőt meghosszabbították.
A wifi adapteres eladó "sajnálja", és az írta, indítsak dispute-ot.
A zseblámpás regényt írt, hogy felvették a kapcsolatot a "shipping company"-vel (?!), a csomag már az országban van; ne törődjek a tracking numberrel, az már megváltozott, várjak, stb.Van értelme ezekre várnom? Vagy nyissam a dispute-ot, és kész?
Tudom, senkinek nincs varázsgömbje, de a tapasztalatok mit mutatnak? Ha valami nem érkezik meg 60 nap alatt, van még utána rá esély? Azért ez elég sok idő szerintem.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Március 20-án rendeltem egy zseblámpát Aliról, 2 nap 19 óra van még a már hosszabbított szállítási időből. Hányszor tudja az eladó ezt hosszabbítani?
Ha indítok dispute-ot, és közben megérkezne, meg tudom azt szakítani?
Az eladó hiteget, máj. 14-én azt írta hogy a csomag már Mo-n van, meg fog jönni, menjek be a postára, ott van a csomag, mert felvette a kapcsolatot a "shipping company"-vel. Kértem, hogy adjon kontaktot hozzájuk, én is beszélni szeretnék velük, de azt válaszolta, nekem nem kell velük beszélnem...– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Köszönöm a választ.
Rosszul írtam, Márc. 16-án rendeltem, 18-án feladta, 20-a az utolsó bejegyzés a trackingben.
Nem szívesen várok már...– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz Zoli-bácsi #29928 üzenetére
Kuponozva vettem, pár fakavicsért, nem volt időm rendesen utánajárni, mit érdemes.
Egyébként mi (lehet) a baj vele?– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz SenorGrande #29927 üzenetére
Tegnap indítottam én is dispute-ot a márc. 16-ai rendelésemre.
Ma ez fogadott
"Seller made a new proposal
Proposal:
Refund US $ 0.00
Comments:
The item has been sent."
Van Accept meg reject gombom. Én elhiszem, hogy elküldte, de attól még nem kaptam meg.
Tegyek bármit, vagy hagyjam lejárni a 4 napot, és majd ali intézi?Csak azért kérdéses ez számomra, mert az indoklása az, hogy elküldte. A reject-el most azt fogom sugallani, hogy nem hiszek neki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest