Hirdetés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- bambano: Bambanő háza tája
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bitpork: Szezonnyitás
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu #75560 üzenetére
Na közben ezt nekem is sikerült lerendeznem. Valamelyik eladó írta hogy csináljam a dispute-ot, valamelyik meg hogy várjak. Alkalmazásban próbálkoztam vele de nem jutottam sokra, weben viszont Eva segítségével lerendeztem az egészet és elvileg jön vissza majd a lóvé. Az összes email-ben is látszik hogy jogos a "felháborodásom".
Remélem több ilyen azért nem lesz.
Szerk: Ja a másik, volt olyan cuccom most, amit megvettem aztán fel sem adták viszont értelemszerűen a pénz automatikusan vissza jött. Az egyik cuccot megvettem megint ugyanattól viszont most elvileg feladásra került, érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Kalacskepu #75557 üzenetére
Ez egy egybecsomagol termékek csomagja 158271900299532543607511. Ha ez lett visszaküldve akkor abba benne volt mindegyik.
Ami ebbe belekerült azoknál mindegyiknél mehet a reklamáció.
Itt ellenőrizd az LP000-ás azonosítókat hogy mindegyiknél ugyanez a Next tracking numbers látható-e és egyeznek a bejegyzések. Ha valamelyik eltérő annál meg látod a jelenlegi helyzetét.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Kalacskepu #49460 üzenetére
Nem értem amit írsz. Te nem fogadtad el azt az első ajánlatot hogy Nincs semmi és a Reject lett választva. Amikor rányomtál a Reject gombra átadtad az ügyet az AliEXpressnek, majd döntenek. Valószínűleg visszakapod a termék árát.
-
válasz
Kalacskepu #49254 üzenetére
Természetesen, kép, videó.
-
fairi
őstag
válasz
Kalacskepu #49000 üzenetére
nekem februári cuccok nem jönnek, sőt egy januári is van. Nyomkövetésnek lehet hinni magyar oldalon van baj, ajánlott levelek tűnnek el 15 napra OLK után. Április utolsó hetében már veszélyes rendelni.
-
törölt tag
válasz
Kalacskepu #49000 üzenetére
Már többször írtam, hogy az UH az egyik leglassabb. 40-60 nap szállítás. De ez nem csak Magyarországon. Ha nézed a német fórumokat akkor a németek is ki vannak kattanva mert most részükre is 30-50 nap. És ők is irdatlanul prüszkölnek. Viszont megbízható nyomkövetés. Ezért szereti néhány eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 2042
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest