Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
"Szürke importos gépeket árulnak érdekes garanciával. Ráadásul refurbished lesz pl az aw is, ami még skylake, ami tele volt gyári hibákkal, ergo elég nagy eséllyel hibás lenne amit megveszel, gariztatni meg nem nagyon tudnád..."
Ezek így egy kissé merész kijelentések szerintem... Valamivel esetleg bizonyítani is tudod ezen állításokat?
Én 1-2 éve vásároltam a sokat szidott boltokból,Digiprime és Rádium (Asus és Dell gépet) és semmi gond nem volt sem a gépekkel,sem a garanciával kapcsolatban,első lépésben azokat ellenőriztem le.
Egy Dell gép vásárlásakor eleve azonnal ki lehet mindent deríteni a service tag-ből,szóval nincs igazából semmi rizikó benne.
Lehet hogy a Laptopszalon a hivatalos forgalmazó,de az meg biztos hogy AW tekintetében ott fog a legvastagabban a ceruza sok-sok éve már..Íme egy példa : [link] vs [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- HP Elitebook FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X3,9Ghz)12-32GB RAM,SSD,Magyar világító.billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest