- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
"Szürke importos gépeket árulnak érdekes garanciával. Ráadásul refurbished lesz pl az aw is, ami még skylake, ami tele volt gyári hibákkal, ergo elég nagy eséllyel hibás lenne amit megveszel, gariztatni meg nem nagyon tudnád..."
Ezek így egy kissé merész kijelentések szerintem... Valamivel esetleg bizonyítani is tudod ezen állításokat?
Én 1-2 éve vásároltam a sokat szidott boltokból,Digiprime és Rádium (Asus és Dell gépet) és semmi gond nem volt sem a gépekkel,sem a garanciával kapcsolatban,első lépésben azokat ellenőriztem le.
Egy Dell gép vásárlásakor eleve azonnal ki lehet mindent deríteni a service tag-ből,szóval nincs igazából semmi rizikó benne.
Lehet hogy a Laptopszalon a hivatalos forgalmazó,de az meg biztos hogy AW tekintetében ott fog a legvastagabban a ceruza sok-sok éve már..Íme egy példa : [link] vs [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M2 Pro chip 12C CPU / 19C GPU / 16GB / 512GB SSD / Magyar
- BONTATLAN - M4 MAX 14" MacBook Pro 14C CPU / 32C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- HP Elitebook 840 G6 - Core i5-8365u / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- Lenovo P50 notebook eladó
- HP Elitebook fém házas laptop - AMD Ryzen / ÚJ AKKU
- Asus Zenbook 14/ I5-10210U/ 8 Gb Ddr4/ 240 Gb Nvme/ Full Hd Ips/jó aksi/kopottas!
- HP Elitebook 840 G10 14" FHD Intel Core i7-1355U 16GB 512B SSD 2+ Év Garancias Erős akku Ár alatt!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest