Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Érdekes amit írsz, a "sok idiótáról". Én mondjuk a "sok idiótához" tartozom, ugyanis a tegnapi napon kétszer is, de előtte csak egyetlen egyszer sikerült végigtolni a játékot. Nyilván nem volt meg a tegnapi játék során fejből a teljes útvonal (és most sincs meg), nem láttam még minden pálya minden zegzugát, ahol lehet, ott leálltam nézelődni, PDA-t olvasni és lövöldözni. Próbálgattam a fegyvereket, minden pályán mást és mást, de még a karaktereket is váltogattam. Számomra ez a játék, nem a végigrohanok a pályán az XP-ért.
Nyilván egy magát pronak gondoló egyén valamelyik fórumon most azt írja, hogy milyen idiótával (pontosabban idiótákkal, mert 2-en ilyenek voltunk tegnap pl.) játszott tegnap, akik elbasszák az egész játékot. Én meg azt mondom, hogy Ő és a másik szintén ultraprónak gondolt haverja baszta el a mi játékunkat. Csinálok egy easy játékot, ami a legelejéről indul. Belép egy cseh srác, lvl 1, szal Ő se sokat nyomta még. Erre becsatlakozik két baromarcú, akik 20 szint felettiek, és mindenféle plecsnik vannak a szintjük előtt, olyan fegyverekkel jönnek, miket még nem is láttam. Első dolguk, hogy reklamálnak, hogy ne az első pályán kezdjünk. Második dolguk reklamálni, hogy tegyük át hard-ra. Kérdem én, akkor minek lépnek be? Miért ne keres egy másik játékot? Vagy miért nem hoz magának meg a kis barátjának létre egyet?
Aztán elkezdjük normálon, hogy ne sírjon a szájuk, erre ők ketten végigszaladnak a pályán, minket meg le se szarnak. Mi a másik sráccal még az elején jártunk a pályának, ők meg már ki tudja hol, de soha nem láttuk őket. Kettőnket meg nyilván levágtak sorban egymás után. Restart, restart, restart... De még ekkor sem kilépnek, hanem szövegelnek, hogy szarok vagyunk, meg tegyük át egyel nehezebbre, mert nekik kell az xp.
Aztán kickelve lettek, bejött két másik srác, akik lvl 7 környékiek voltak, és végig toltuk 4-en először easyn, utána normalon. Végig egymás mellett haladva, egymást segítve, mindenkit bevárva, senkit nem fikázva, egyetlen restart nélkül a normal utolsó pályájáig.
Szóval a lényeg, hogy az idióták elbasszák a prok játékát, a prok meg az idiótákét (akik nem idióták egyébként, csak hát valahol el kell kezdeni ugye).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest