Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Jó ideje nem játszottam, de ma folytattam a gammát.

Asszem túl vagyok az első szivatós részen...elküldött a doki a kártyáért és utána nagyon őrjáratozott a dög.
Asszem 6szor vagy 7szer haltam meg, mire visszaértem hozzá a kártyával, de ebből az első kettőt nem számolom, mert elszórakoztam. Az egyiknél rosszul dobtam (volna) el a zajgenerátort, beakadt a dobozba, ami mögött lapultam, így gyakorlatilag magamhoz csaltam az alient. A másodiknál meg majdnem az orra előtt bújtam elő és elkezdtem rohanni...csak próbaképp.
A többi éles elhalálozás volt...
Egyszer minden előzmény és ok nélkül kirántott a szekrényből úgy, hogy ott sem volt előttem. 
De jó sokat dekkoltam az asztalok alatt meg szekrényekben. Vártam, hogy elhúzzon a szellőzőkbe. Csak az nagyon sokára van... Meg itt eléggé scriptgyanús volt nekem a járkálása.
Új hozzászólás Aktív témák

- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 27% - ÚJ - IGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest