Aktív témák

• ALI_G

veterán

1 dolgot feljegyeznék: néha túlbuzgó segítőkészség lesz úrrá rajtam...és ha tudok segíteni, akkor magamban nagyon örülök (bár erre már szinte évekkel eze előtt rájöttem). A nevettetés is ilyen, ha haverokkal wok, akkor sokat próbálok tenni a jó hangulatért.
    Azt is észrevettem, hogy ha szemüvegben (-=kontaktlencsét hordok=-hol másnaposan -szilveszter másnap-, hol a nélkül) nagyon jól szórakoztatom a társaságot.

az előzőeket csak magamnak jegyeztem fel

más: ma sokat hallgattam Kosheen-t és bejön, annak ellenére, hogy a METÁÁÁÁÁL zenét kedvelem, abból is a dark-osabbat :DDD

más: lehet kellene Naplót vezetni (régen próbálkoztam vele), de ez az e-napló jobban fexik, csak hát ez még sem annyira személyes mint egy igazi Napló, nem írhatok le minden személyes jellegű gondolatot ami kifakad a fejemből. Habár nem hinném, hogy sokan olvassák el más blogját az elejétől a végéig, de nekem van egy pár olyan PH!-s haverom akik sokat lógnak itt (mint én :DDD). Pont ezért sem jegyezhetek fel ide az előbb említett dolgokat, mert velük szinte napi kapcsolatban vagyok (1 az albitársam, 1 meg szinte szomszéd, sokan: szegedi infósok, vagy csak közel laknak, és üzleteltem velük). Most nem írnám le a nick-jüket, de sok topicban összefutottunk már az idők folyamán :)

Ma csináltam FV-re a P*csetet :DD, mert Kajeszék mennek csüt vizsgázni belőle, de P. miatt nem tudom ma befejezni. Remélem holnap elkészül, mert én is vizsgázom ám belőle.

Régen tökre szerettem (gimiben) Testekkel számolgatni, logikázni, és ma pont hasznát vettem, bár már sokat felejtettem, azért pár perc alatt megkerestem egy kör középpontját :DDD Csak egy kör volt megadva, le volt rajzolva, és annak megkerestem a középpontját, röviden: háromszögelés érintőkkel, oldalfelezések+szcsúccsal összeköt 2t, és megvan a kör középpontja. Ez ahhoz kellett nekem, hogy meghatározzam a kör sugarát.
    Ha ezt berakták volna Éreccséginek (:D) akkor tuti fele nem tudta volna ;) mert itt visszafele kellett logikázni. Lehet meg is fogalmazom feladatban, mert komolyan megtetszett, maga a kihívás, bár egy matekosnak sem okozhat álmatlanságot, mert ne tudná megoldani :DDDD kb 2 perc kell legyen.

Na P. most szólt h fexik, nekem is kéne, már 0:36, holnap meg holnapután van PROG I-re felkészülni, és nem lesz babapiskóta :D
    Hja, meglett a DIMAT 2 pótZH eredmény: siker! meg még 2 havernak is akik hozzám hasonló cipőben jártak.

fúú de hosszú lett ez a hsz :Y na jó8 PH!

Aktív témák

Hirdetés