Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #35202114

    törölt tag

    válasz o.OkrasyO.o #11640 üzenetére

    Ez igaz motorola defyhez írták de az eleje neked is jó,annyi hogy te a recoveryt hozasd be hogy újra tud rakni a romot.

    Részletesen:
    1: Fogunk egy működő usb kábelt, amire már nincs szükségünk és levágjuk azt a felét, amelyiket nem fogjuk használni. A másik felét értelemszerűen a számítógéphez fogjuk csatlakoztatni.
    2: Megblankoljuk a kábel végét, lesz ott egy pár vezeték, de nekünk csak a pirosra és feketére van szükségünk. A többit levágjuk és leszigeteljük, h véletlenül se érhessen fémhez, illetve a telefonhoz.
    3: Megblankoljuk a piros és fekete drótot.
    4: A piros drótot az akkumulátor (+) pozitív érintkezőjébe nyomjuk. Ott van a pozitív jel fölötte. Ez a legszélső érintkező. Ügyelünk arra, hogy véletlenül se lógjon ki egy fémszál se.
    5: A fekete oldalon egy kis ragasztóval rögzítjük a kábelt, hogy stabilan álljon.
    6: A fekete kábellel ugyanaz a teendő, mint a pirossal, csak azt a (-) negatív oldalra tesszük. Ez a legbelső csatlakozó. Negatív jel fölötte van.
    7: Ezt is rögzítjük. Az akkumulátort visszatesszük a készülékbe.
    8: Csatlakoztatjuk a számítógéphez az usb kábelt.
    9: Csatlakoztatjuk az adatkábelt is. Tehát 2 usb van a telefonra kötve. A gyári micro usb és az, amit most csináltunk. (Ekkor újra világítani fog fehéren a led)
    10: Most az RDS Lite eléréséhez nyomjuk egyszerre a hangerő fel és a bekapcsoló gombot pár másodpercig. Nem fog történni semmi a telefonon. De a számítógéphez csatlakozni fog a készülék.
    11: RDS Lite indítása és a többi folyamat már az RDS Lite-os résznél részletesen le van írva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés