Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
_gerisoft_ #17 üzenetére
Mikor beleraktam a SATA vinyót frissítettem, tehát az egy hónappal ezelőtt elérhető legfrissebb BIOS van rajta. Nem tudom az elmúlt egy hónapban mikor készült ez a kép, de talán valamikor akkor, mikor a barátnőmnél voltam 4 napig és nem volt fűtés a szobában. De most egyébként (7 órája van bekapcsolva a gép) 32 fokos a cucc. Persze szerintem a szenzor nem pontos, lehet hogy melegebb persze, de tényleg nincs húzva semmi és jó a hűtőm nagyon. Ennyi, de nem szemfényvesztés azért. :)
-
Sick Boy
őstag
válasz
_gerisoft_ #11 üzenetére
Nem, nem a hűtőben, az asztalom alatt a földön, meleg szobában. Annyi az egész, hogy azóta, mióta a fényképeket csináltam, ami a tar.hu-n fent van (lsd. fenti link, #1), átrendeztem kicsit a házat (a hűtőcserével párhuzamosan, ha már úgyis darabokra szedtem), eltüntettem a kábeleket, nem állja semmi sem az útját a levegőnek. A procihűtő meg 3200+ AMD-re van, az enyém csak 2500+ (nincs húzva). Ennyi. Ja a fordulatszámokat is nézd! Van 2 db házhűtő is a házban. 8 cm-esek.
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő