Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tsabo84

csendes tag

válasz console #2 üzenetére

Semmit, egyáltalán semmit. Este lekapcsoltam, reggel bekapcsoltam (volna)

• tsabo84

csendes tag

Sziasztok!

Ma találkoztam egy olyan hardveres problémával, amivel még soha eddigi számteches életem során. Délelőtt felkapcsolnám a gépet, benyomom a ''power''-t, és semmi!!! Egyszerűen semmi!! Mintha nem is lenne áram alatt! Annyit sem mond, h ''mukk''! Egyből arra gondoltam h elszállt a táp valamitől, de a monitort vitte, szóval futott át rajta áram. Így táp-probléma kilőve (gondolom...). Aztán kihúzom a vinyókból a tápkábeleket, megint powert nyomok, és elindul!!! Hmmm... érdekes... viszont a monitor nem kapcsol be, szóval csak a gép megy, a monitor stand-by... Aztán 1-2 órával később megint semmi reakció a power gombra (megint ugyanaz a helyzet mint a legelején, vagyis mintha nem futna át rajta áram, meg se nyikkan) Találkoztatok már ilyennel? Mert én már 5-6 éve foglalkozom a számitástechnikával de még ilyet nem láttam... Valamilyen szinten pedig azért értek a gépekhez mert eddig soha nem vittem még szervizbe, mindig magamtól csináltam meg, akár hardveres, akár szoftveres volt a probléma, de most mivel meg se nyikkan nem tok hozzáfogni sehogy. Ezért kérem a segítségeteket...

Előre is köszi minden hozzászólást

Aktív témák