Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tsabo84
csendes tag
Sziasztok!
Ma találkoztam egy olyan hardveres problémával, amivel még soha eddigi számteches életem során. Délelőtt felkapcsolnám a gépet, benyomom a ''power''-t, és semmi!!! Egyszerűen semmi!! Mintha nem is lenne áram alatt! Annyit sem mond, h ''mukk''! Egyből arra gondoltam h elszállt a táp valamitől, de a monitort vitte, szóval futott át rajta áram. Így táp-probléma kilőve (gondolom...). Aztán kihúzom a vinyókból a tápkábeleket, megint powert nyomok, és elindul!!! Hmmm... érdekes... viszont a monitor nem kapcsol be, szóval csak a gép megy, a monitor stand-by... Aztán 1-2 órával később megint semmi reakció a power gombra (megint ugyanaz a helyzet mint a legelején, vagyis mintha nem futna át rajta áram, meg se nyikkan) Találkoztatok már ilyennel? Mert én már 5-6 éve foglalkozom a számitástechnikával de még ilyet nem láttam... Valamilyen szinten pedig azért értek a gépekhez mert eddig soha nem vittem még szervizbe, mindig magamtól csináltam meg, akár hardveres, akár szoftveres volt a probléma, de most mivel meg se nyikkan nem tok hozzáfogni sehogy. Ezért kérem a segítségeteket...
Előre is köszi minden hozzászólást
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi