Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Kérdezz az alaplap topikjában: Gigabyte P31/G31 alaplapok
Továbbá javaslom a fórum alapelveinek újbóli elolvasását, különös tekintettel a topikok nyitására és elnevezésére vonatkozó részt.
-
laja80
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:-Van 1 gigabyte ep31-ds3l típusú lapom,amibe egy e7200as processzor figyel.Vettem a procire gyári hűtő helyett egy articooling freez 7 pro hűtöt,és tunningoilni probáltam.igen ám,de a beállított értékekt vmi miatt nemőrzi meg a bios,pedig előtte elmentem mindig.ujrainditásnál megmaradnak a beállítások,de ha teljesen leállítom a gépet és újra bekapcsolom akkor először felpörög leáll,majd ujraindul és a gyári beállítosakkal megy,tehát a biosba huzott értékeket elfelejti.Eredetileg f1es bios volt rajta,de én a gigabyte lemezén lévő progival frissítettem f5ara a biosomat.Vki azt mondta hogy lehet ez a probléma hogy ami fent van f5a az csak béta verzio,és vmi miatt nemugykezeli a procit ahogy kell.Leszedtem f4es biost,kaptam 3 fájlt de nemtudom mitévő legyek vele.
Qflashet emlitették hogy azzal ujratudom rakni biost,kérdésem az lenne ha rárakom 1 pendrivera és azt adom meg qflashbe akkor ujrarakja e a biost?
Egyébként probáltam mindneféle lehetőséget biosba,plussz fesz növelés,osztás meg minden,de sehogy se akarja az okosat sajnos.egyik spanom mondta hogy ep45ös lapjánál ugyanez volt a hiba,azota se tudta megoldani.
Ha vki tud vmi okosat mondani azt nagyon megköszönném!
üdv
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Rally
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Qflashet emlitették hogy azzal ujratudom rakni biost,kérdésem az lenne ha rárakom 1 pendrivera és azt adom meg qflashbe akkor ujrarakja e a biost?