- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem hinném.
Az is kérdéses, hogy az hivatalosan, az MSI által nagyban reklámozott (ha nem tévedek) a dobozon is hirdetett tuningopció bekapcsolása tényleg garanciavesztős-e. Nem vagyok benne biztos. Nem kéne, legalábbis nem lenne etikus, dehát...
Mindenesetre nem kell elmondani, hogy attól van
Szóval szerintem garis dolog. meg nem kéne, hogy attól baja legyen a lapnak, nagyon nem kéne. Ha attól volt is, akkor is selejt lap volt, hogy nem bírta.
Mondjuk az ilyen auto-tuning cuccok nagyon neccesek. Én is bekapcsoltam magamnak az ASUS-AI-NOS-t, ami elvileg a cpu-terhelés mérésével arányosan intelligens módon tuningolja. Nahát bekapcsolom, mellette ott van egy mérő hogy hány MHz-n megy a proci, eredeti 2000. Erre felmegy 2400-2800-3200-2900, ez az egész kb. 2 másodperc alatt zajlott le a képernyőn, a 3. másodpercben már lekapcsoltam a gép tápját. Erősen kételkedem benne, hogy tényleg addig fellőtte a procit, de nem akartam utánajárni... azóta mondanom sem kell, eszembe nem jut bekapcsolni ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest