- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
válasz
Drótszamár #35 üzenetére
és mennyiért adnád ha mégis aktuális lenne? jöhet mail is.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Drótszamár #32 üzenetére
köszi, megtaláltam drymant, úgy néz ki meg tudja javítani, ha mégsem akkor beveszi alkatrésznek és kapok egy ugyan ilyet kis ráfizetéssel. azért köszi! és ha rám hallgatsz nem adod el, nem kapnál érte annyit amennyit ér, és a kt7a nagyon jó kis lapokcsa (volt nekem is, a szóbanforgó lap unokatesómé).
-
_cirmos_
őstag
fel^
-
_cirmos_
őstag
up
-
_cirmos_
őstag
uncsitesóm abit KT-7A-ja (v1.3) megadta magát. nem láttam rajta hibás kondit, de szeretném megnézetni vmi szakivel, hátha javítható. ha valaki tud nevet/címet azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest