Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kugyu21

    senior tag

    válasz Ádyka #3196 üzenetére

    Akkor úgy látszik nekem a rendszer összes eleme a rossz formáját mutatja.
    A már említett 2400mAh-s Ansmann Photo elnevezésű aksi alig használtan, frissen kivéve a töltőből ,betéve az And által említett 2AA-val üzemelő, de nem olcsó, miniatűr, hanem elég komoly compaktba vagy el sem indul vagy max 10 képet lehet vele készíteni, vaku nélkül. Az Enelooppal tudom csak használni.
    És valóban a gépből kivett, 2-300 képet készített, lemerült Eneloopokat az IPC-1-vel "lemerít és tölt" programra rakva, olyan hosszan csinálja hogy képtelenség kivárni. Tehát valóban a fényképezőgép annyit hagy még benne, hogy bár többször mondták, hogy ez nem használ az aksinak, mégis gyakran az időhiány miatt csak rátöltök és nincs időm la emerítést is végigvárni.
    De mp3-mal is ez a helyzet. Egy db AAA-val működik. A normál akkumulátort a töltővel frissen töltve beteszem az eszközbe 4 vonalas teljes töltöttséget mutat. kiveszem és másnap beteszem már csak kétvonalas vagyis féltöltés van benne a lejátszó szerint.
    Itt nem olyan súlyos a helyzet, mert a maradék töltés ugyan még egy darabig működteti az eszközt, de hová lett a másik fele.
    Amig kihullanak a hagyományos aksijaim addig azokat kisáramfelvételű eszközökben használom, de újabb vásárlásakor csak LSD.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés