Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
devians88
csendes tag
Egy fekete pont rally74 számára a következők miatt: Rendeltem tőle egy Ati Saphire Radeon 4870x2-őt [link] Ez az egész dolog 2008-12-20 kór kezdődött a részletekbe most nem mennék bele ,de volt egy megbeszélt időpontunk amikor próbáltam elérni hogy mehetek-e azért volt fontos számomra hogy minnél előbb szóljon mert komppal mentem volna és az csak 5:30-ig jár az indulás előtti napon azt mondta hogy oké menjek de szóljak mielőtt indulnék Persze nem tudtam felhívni én kis naív gondoltam ha tegnap megbeszéltük akkor áll a dolog elmentem és 3 óra várás után meg rengeteg sms-után eljutott odáig hogy kért kölcsön telefont amiről írt hogy nem jött még meg a kártya és ne várjak. Ezek után még párszor váltottunk szót és arra jutottunk hogy majd küldi postán kaptam tőle egy üzenetet:"ma elvileg ment érte a futár ha nem akkor délután mplel lett küldve holnap legkésőbb holnapután ott kell lennie" 2009-01-06-kór ,egészen 2009-01-09 ig vártam ekkor írtam neki hogy nem jött meg majd a topikokat olvasva találtam egy sorstársat aki szintén vele üzletelt és ő sem tudta elérni ígérgetett stb... ekkor arra jutottam hogy ha nem csinál valamit feljelentem ezt közöltem is vele itt a hardveraprón 2 napig be sem jelentkezett közbe mint kiderült 5ember vár rá.A mai napon 2009-01-12 írt hogy vissza küldte a pénzt. most fogom le ellenőrizni hogy tényleg megtörtént-e az átutalás ha igen akkor is szerintem a várakoztatás az állandó időpont módosítgatás és persze a fölösleges utazás miatt megérdemel minimum egy fekete pontot!!
Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Autós topik
- Motoros topic
- eGPU tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest