Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15121) Tibor92


Tibor92
tag

Üdv ! Nem hittem volna, hogy nekem is ide kell írnom egyszer, de látom mégis. Na akkor. Kezdjük a legelején. Nem lettem csalás áldozata. Nincs anyagi károm. DE ( !!)
Azért ilyet ne műveljünk már az emberrel könyörgöm, mégha elfoglalt is, akkor is.
SZTORI: Hírdet(ett) egy ATI HD 6850-es kartyát bontatlanul. Szó nélkül rá csaptam. Irtam neki PÜ-ket így meg úgy megy amúgy. Küdtem neki vh-t ( mert sajna nem volt a kártyámon jelenleg pénz ) mert azt irta ki telefonon keressük. Na föl is hívott, és akkor mondtam neki kellene a kártya, nem tudná e félretenni. Szinte semmit sem tudtam megkérdezni kiinformálni belőlle, mert szarrá lerázott. OKÉ !! Dolgozik. Már-már ott tartok küldtem neki 4 privátot (!!!) hogy mi voltozott, stb, de a NAGY lényeg nem változott semmit,a kártya kellene, dobjon meg egy számlaszámmal és utalom neki a kp-t. Mondom, délelőtt óta írogattam rá h. kellene a kártya.
Láttam, hogy már a 4. levél óta simán fent volt, de nem válaszolt. Aztán kicsit később megint fent volt, de nem írt akkor sem. HM.... Két dolog: PH UPPER, vagy telón van fönt. OK ! Megint zaklatom a vh-kal, mondtam neki előre leszögeztem ( !!) Ne haragudjon, a zaklatásokért érdekelne a kártya, és KIFOGOM NEKI FIZETNI A HÍVÁS DÍJAT CSAK SZÁNJON RÁM néhány percet. De semmi ! Nem tudtam meg semmit kérdések mentek, de válaszok nem. ÉS A VÉGÉN: "Csak ne zaklasson már a vh-kal kérem "
MI VAN ITT ? Ő mondta telefonon keressem !! Igaz nem én hívtam, épp ellenkezőleg, de KÖNYÖRGÖM !!! Ha mondom neki kifizetem a díjat ne sírjon már a szája ez miatt !! Dolgozik ?? OKÉ !!! Mondja meg majd ír nekem este. Meg is mondta, de azóta megint küldtem neki PÜ-t, hogy akkor most mivan, mert azóta is fent volt persze, és nem válaszolt a 4 levelemre. Majd rám írja 1-2 órával megelőztek...Miért nem kerestem telón. -_-"" ( DÉLELŐTT ÓTA ZAKLATOM AZÉRT A ROHADT SZÁMLASZÁMÉRT.
Na ez az.....TÁMADJATOK le, nem érdekell tudom ezer, meg ezer pirosa van, nekem meg csak csupán 7, de KÖNYÖRGÖM !! Én vagyok a vevő, ő meg az eladó !!
Nem is örül h. van vevő a cuccára, még folyton leráz engem ne zaklassam ??? Főleg úgy hogy felajánlottam neki azt, h. visszafizetem neki a pénzt, a telefonálásért ?? PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...Lehet nagy üzletember, de A "KICSIKET" NE SZARJUK MÁR le légyszives !!!!
Nem kell fekete, de ha ezt elolvassa, azért remélem máskor ad egy számlaszámot hamarabb mint 1-2 órával beelőzzenek.

( emerico2004 , róla szól a sztori)

- 2001/9/11 WTC Never Forget -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.