Aktív témák

• Rive

veterán

Gogle [link]

A dolog kezdődött ott, hogy érdeklődött egy lefoglalt proci iránt [link]. Mikor a proci felszabadult, szóltam neki: meg is ígérte, hogy még azon a héten (10.24) viszi [link]. Ez aztán annyiban maradt, bár a foglalást azért fenntartotta.

November nyolcadikán - azaz jó két hét múlva - rárepült egy tua lapomra [link]. Ezért már gyorsan el is tudott jönni, a P4 procit meg - a foglalás fenntartásával - szépen halasztotta tovább.
    Amikor jött a lapért, véletlenül egy másik, hasonló lapot emeltem le a polcról (#1 helyett #2).

Már délután szólt, hogy nem megy neki a lap (utólag kiderült: valószínűleg elfelejtette juperelni, a Tua celeronja meg nem bírta a fix 133-at...). Sürgős, meg hétvégén szülinap, a gép ajándék, meg minden, ahogy mondta. A Délihez nagy nehezen sikerült összehozni a találkozót lapot cserélni, ahova - gondban ne maradjon a szegény pára - szimpla lap helyett egy összetesztelt félkonfigot vittem, kölcsönbe: 1.2Tua Celeron, 2X128 ram, VGA.

Ez a lap már indult, bár ennek bejelentésével együtt már indult a fikázás, hogy nem is ért az annyit, meg különbenis. Meg, hogy menjek ki Isten háta mögé biznicelni, ha akarok valamit. A - továbbra is foglalt - P4 procit is majd így veszi meg.

Csak tudnám, hogy mi a francért úgy szól minden hirdetésem, hogy a Móriczról??!

Utoljára már szóltam, hogy akkor ez felejtős, hagyjuk békén egymást: a Tua celeronomat és a VGA-t kérem postán, a memóriákat megtarthatja.

Ezt a csomagot várom azóta is.

De nem jön.

Szóval: a ragya rohassza rám az eget, ha én még egyszer bármiféle születésnappal, gyerekkel, mittudoménmivel hagyom magam sürgetni, vagy bárki ismeretlennek is ingyen adok kölcsön bármi cuccot.

Ja, meg a hetekig fenntartott foglalásokat is felejtse el szépen a világ.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés