Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toma
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Rive
veterán
Gogle [link]
A dolog kezdődött ott, hogy érdeklődött egy lefoglalt proci iránt [link]. Mikor a proci felszabadult, szóltam neki: meg is ígérte, hogy még azon a héten (10.24) viszi [link]. Ez aztán annyiban maradt, bár a foglalást azért fenntartotta.
November nyolcadikán - azaz jó két hét múlva - rárepült egy tua lapomra [link]. Ezért már gyorsan el is tudott jönni, a P4 procit meg - a foglalás fenntartásával - szépen halasztotta tovább.
Amikor jött a lapért, véletlenül egy másik, hasonló lapot emeltem le a polcról (#1 helyett #2).
Már délután szólt, hogy nem megy neki a lap (utólag kiderült: valószínűleg elfelejtette juperelni, a Tua celeronja meg nem bírta a fix 133-at...). Sürgős, meg hétvégén szülinap, a gép ajándék, meg minden, ahogy mondta. A Délihez nagy nehezen sikerült összehozni a találkozót lapot cserélni, ahova - gondban ne maradjon a szegény pára - szimpla lap helyett egy összetesztelt félkonfigot vittem, kölcsönbe: 1.2Tua Celeron, 2X128 ram, VGA.
Ez a lap már indult, bár ennek bejelentésével együtt már indult a fikázás, hogy nem is ért az annyit, meg különbenis. Meg, hogy menjek ki Isten háta mögé biznicelni, ha akarok valamit. A - továbbra is foglalt - P4 procit is majd így veszi meg.
Csak tudnám, hogy mi a francért úgy szól minden hirdetésem, hogy a Móriczról??!
Utoljára már szóltam, hogy akkor ez felejtős, hagyjuk békén egymást: a Tua celeronomat és a VGA-t kérem postán, a memóriákat megtarthatja.
Ezt a csomagot várom azóta is.
De nem jön.
Szóval: a ragya rohassza rám az eget, ha én még egyszer bármiféle születésnappal, gyerekkel, mittudoménmivel hagyom magam sürgetni, vagy bárki ismeretlennek is ingyen adok kölcsön bármi cuccot.
Ja, meg a hetekig fenntartott foglalásokat is felejtse el szépen a világ.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest