- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Amugy miután megirtam este melo közbe gondoltam hogy igy reagálja le mindenki.
Nah akkor leirom szerintem miért nincs igazatok:
1: Már az elején gyanus volt(irtam is a körülményeket, ha az senkinek nem gyanus akkor...)
2: Muszájbol vettem meg, nem azért mert annyira biztam benne hogy nem szivat meg.
3: Isten ments hogy tönkremenjen ez mert nincs más. De senki ne mondja hogy a 3-4 hiba amit tapasztalok (fele tegnap jött elő másik fele meg vétel után 1 nappal) nem utal arra hogy a végét járja, független attol hogy crt és nem fiatal. Ha nem nyuzták agyon mint ahogy az elado állitotta akkor még 4-5évet a trinitron képcsö lazán ki kell hogy birjon. Persze az más kérdés hogy szerintem szarrá kamuzta magát.
Amugy azért akrtam neki negativot mert azt állitotta eladáskor hogy nincs hibája a készüléknek és nemhiszem hogy merő véletlen hogy másnapra pont elöjött 2 hiba.De ha ti ugy gondoljátok... nekem már mind1. Nem kötelezö negativot kapnia ha nem ugy látjátok csak arra kérek mindenkit aki töle szándékozik venni hogy legyen ovatosabb a szokásosnál és ha nem muszáj akkor ne vegye meg ha gyanus a dolog. Hát sajna jo áron + házhoz meg hogy nem találtam normális áron hasonloan jo crt-t vitt rá hogy megvegyem. Adja az ég hogy ne bánjam meg és még 2 évet lehuzzon. De ezt erősen kétlem.
Én akkoris részben átverve érzem magam részben meg sejthettem volna akkor amikor ide hozta.
Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gran Turismo
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest