Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

válasz myckey #6 üzenetére

Én ezt fejtegettem korábban. Ebben a 6. részbe mindent bele pakolnak ami eddig volt és pár új (sok ember részére érdekltelen) fícsőrt mint az Instagrammozás stb.
    Összevarják az eddigi pályákat néhol a sztorikat is említés szinten, de bennem ezek után az első kérdés az volt: oké, na de mit lépnek a 7-nek?
    Jelen kor már marhára unalmas és lerágott csont (nem csak) részükről, akkor? Múlt?
    Ott elvileg a Mafia az úr - különösen, hogy én már über hiper Gta 1 óta masszív sok tíz ezer órás Gta single player vagyok, jobban várom az Old Country-t mint ezt.
    Pont a kor miatt amiben játszódik.

Szóval jön ismét a kérdés, hova tovább? A jelent kimaxolták ezzel a résszel végleg, múlt nem lenne újdonság és azt a konkurencia - Mafia 1-2 és a felújított első - elég szépen hozta,marad a jövő, de ott meg van egy CP, igaz, az egy külön stílus.

Szóval engem valóban érdekel, a hova tovább kérdése. Oké hogy 10-12 évig még kövi 2 gen-ig fejik majd ezt a az új részt., de egy ekkora széria nevet nem lehet kukába vágni, hiszen aranybánya, de inkább egy jól megrakott gyémánt bánya ami 10+ évig hozza pénzt és a playereket.

Szóval GTA7....lesz, ezt tuti, de szerintem kap egy alcímet, nem pedig a 7-es számot, hogy jelezzék új korszak jön. De hogy milyen...tippelni sem tudok :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés