- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Javítson ki valaki ha tévedek, de most jöttek ki az első 15ms-es moncsik pl ViewSonicnál és azok 60fps felett vannak így már játékokkal se lehet gáz viszont, nem tudom mennyibe kerülnek :(
Sajnos biztos többe mint a régiek bár átszámolva a ViewSonic új modellje nem volt sokkal drágább az eddigieknél csak félek mire ideér az lesz ^^ -
tomcs
őstag
lg 1710b, itt van elottem
altalaban
asztal tokeletesen hasznalhato 1280*1024-ben, jatekoknal nem zavaro a kisebb felbontas, tehat a fix felbontas ne zavarjon
ha lehet ne a legalso kategoriabol valogass, bar vegulis a beepitett paneltol fugg es nagyon jol nezd meg mielott megvenned _azt a darabot_ amit vinnel haza (miutan ez metro/tecsoban kizart ezert ott ne vegyel tft-t) en miklandban vettem, nagyon korrektek, szepen odaulhetsz ele es orakon keresztul tesztelheted, nezegetheted nagyitoval mielott megvenned stb szal ajanlom azt a helyet
amugy nezni nagyon kellemes, mostanaban sokkal kevesebbet fejfajok, bar itt inkabb a regi crt-m volt nagyon vacak
1710b-rol
jatekban, filmben nincsenek feltuno szellemkepek, bar azert lassu scrollozasnal, egermozgatasnal latszik valamennyire hogy ''huz''
dizajnja szerintem kifejezetten szep, szine ezustos, nincs nagy ormotlan kavaja es semmi gagyi masfelwatt-multimediasitas
van rajta dvi bemenet
pixelhiba nincs rajta (ez mondjuk ilyen tft-s ize, ha raszall 1 szoszmosz akkor a frasz kerulget, meg amugy nagyon vigyazok ra, ha valaki rajtam kivul hozzakozeliti a kezet azt letorom egybol, stb)
ami nem tetszik:
usb csatlakozo csak disznek van rajta, 1 hub van a talpba epitve (pedig mar van olyan monitor aminek az osd-jet egerrel kapcsolgatod)
sotetben kicsit vilagit a feketeje (ez altalanos tft-hiba, miutan alternativa nincs.......) -
Töki
tag
Kicsit konkrétabban írd le, hogy milyen szempontok fontosak neked. Asszem' ez egy 17 colos TFT kb 100.000 Ft-ért.
Árban ezek ''közelítenek'':
Fujitsu-Siemens 43B1M 17'' LCD 115.140 Ft (143.925)
Samsung 171s 17'' TFT 121.180 Ft (151.475)
Itt nézz körül:
[L]http://www.e-connect.hu[/L] -
VeNTura
csendes tag
Ciao mindenkinek! A problémám a következő: nem tudom eldönteni milyen tft-t vegyek, ugyanis nekem játékra is kellene. Egyáltalán az összes TFT alkalmatlan a játékra ( a technológia miatt), vagy csak egyes gyártók termékei? Én eddig egy AOC LM-720-ban gondolkoztam, ami viszonylag olcsó. Kérlek segítsetek a hozzászólásotokkal, mert nagy dilemma közepén vagyok és nem mindegy, hogy mire ad ki az ember százegynénány ezret. Előre is köszi!
Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest