Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tomcs
őstag
lg 1710b, itt van elottem
altalaban
asztal tokeletesen hasznalhato 1280*1024-ben, jatekoknal nem zavaro a kisebb felbontas, tehat a fix felbontas ne zavarjon
ha lehet ne a legalso kategoriabol valogass, bar vegulis a beepitett paneltol fugg es nagyon jol nezd meg mielott megvenned _azt a darabot_ amit vinnel haza (miutan ez metro/tecsoban kizart ezert ott ne vegyel tft-t) en miklandban vettem, nagyon korrektek, szepen odaulhetsz ele es orakon keresztul tesztelheted, nezegetheted nagyitoval mielott megvenned stb szal ajanlom azt a helyet
amugy nezni nagyon kellemes, mostanaban sokkal kevesebbet fejfajok, bar itt inkabb a regi crt-m volt nagyon vacak
1710b-rol
jatekban, filmben nincsenek feltuno szellemkepek, bar azert lassu scrollozasnal, egermozgatasnal latszik valamennyire hogy ''huz''
dizajnja szerintem kifejezetten szep, szine ezustos, nincs nagy ormotlan kavaja es semmi gagyi masfelwatt-multimediasitas
van rajta dvi bemenet
pixelhiba nincs rajta (ez mondjuk ilyen tft-s ize, ha raszall 1 szoszmosz akkor a frasz kerulget, meg amugy nagyon vigyazok ra, ha valaki rajtam kivul hozzakozeliti a kezet azt letorom egybol, stb)
ami nem tetszik:
usb csatlakozo csak disznek van rajta, 1 hub van a talpba epitve (pedig mar van olyan monitor aminek az osd-jet egerrel kapcsolgatod)
sotetben kicsit vilagit a feketeje (ez altalanos tft-hiba, miutan alternativa nincs.......)
Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kuponkunyeráló
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Építő/felújító topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell S3425DW Monitor 120 Hz
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- Philips Evnia 49M2C8900L/00 Gaming Oled Monitor
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- JBL Charge 5
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest