- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- A nagy életmódváltás.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Origin: p0rch_m0nk3y
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz stefanitsr #19219 üzenetére
köszi szépen a segítséged! lehet mégiscsak egy CYMA M14 lesz a végső választásom, vagy egy légpuska aztán azzal nincsen ilyen sok hűhó
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz stefanitsr #19210 üzenetére
hányszor mondjam el hogy nem mennék vele játékra csak itthon lődöznék?!
és igen ha meglennének az alkatrészek nem én raknám össze, hanem valaki aki ért hozzá de ezt is leírtam
akkor mennyi lenne tuningal együtt egy JG BAR-10?[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz Lacuss20 #19203 üzenetére
Az SVD Dragunov, Cyma M14 sajnos külsőre nem jön be nekem JG BAR-10, Well L96, Well VSR-10 jönnek be kinézetre , de köszönöm a válaszodat!
(#19204) Zotya984
Köszönöm a válaszodat! Küldök ezeknek az emberkéknek privát üzenetet! Sokat segítettél!Ha még valakinek van valami jó tanácsa, szívesen fogadom!
Erről mi a véleményetek? Jó alap fegyver lenne? Kompatibilis a TMarui alkatrészekkel?
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz szbalogh #19201 üzenetére
igen ezt én is olvastam, de nem ezt kérdeztem
írtam, hogy nem mennék játékokra, csak itthon használnám. és egy pontos időtálló fegyvert szeretnék és tudom mit akarok, mert résztvettem már igazi vadászatokon, szóval nekem ez a stílus jön be! van türelmem stb.
a többi kérdésemre estleg válaszolnátok?[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Szerbusztok!
Nagyon kezdő vagyok itt az airsoft területén, és megszeretném venni az első fegyveremet, ami egy rugós sniper puska lenne! Nem mennék ki nagyobb játékokra, csak haverokkal néha összeröffennénk buliból.
Milyen fegyvert ajánlotok? Max 100ezer forintot szánnék rá!
Én a JG BAR-10 néztem ki magamnak, de azt olvastam, mivel ez kínai fegyver, pontatlan, és hamar törnek benne az alkatrészek. Szóval a puska mellé még tuningot is akarok, mert szeretném ha minél pontosabb lenne és az élettartama is nagy lenne.
Kérlek írjátok le a tapasztalatotokat ezzel a puskával kapcsolatban, és hogy milyen tuningot vegyek bele, lehetőleg magyar üzletekből! Az összeszerelését pedig valami tapasztalt emberre bízom, akitől tanulhatok.
Előr is köszi!Origin: p0rch_m0nk3y
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."