- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Eddig usp-t akartam venni, de ma kicsit utánanéztem még a tm springes pisztolyoknak és megtetszett ez az mk23 socom. Elég sok dícsérő leírást is találtam róla a neten, és kinézetre sem utolsó. Valakinek van tapasztalata ezzel a pisztollyal kapcsolatban?
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
c4-eXp
aktív tag
válasz hcstuning #130 üzenetére
Hát szerintem ha szerencséd van, akkor 6-8k-ért már tudsz venni egy hop-up nélküli tokyo maruit, és az már nem kínai bóvli. Ha meg tudsz utána hop-upot is csinálni bele, akkor végképp nagyon királyos lesz. Én is ilyesmi fegyóban gondolkodom, csak én biztos, hogy hop-uposat veszek.
-
c4-eXp
aktív tag
válasz macilaci78 #126 üzenetére
Ez oké, de én spring pisztolyt veszek (ha veszek), szóval nálam ez nem szempont. És fogásra mégiscsak jobb érzés egy fém fegyvert a kézben tartani.
-
c4-eXp
aktív tag
Na ma én is benéztem a 44-es bázisba. Tetszett az üzlet, jó sok fegyó volt kirakva. Nem maradtam sokáig, csak kérdezgettem pár dolgot a sráctól, meg főleg a tokyo marui spring piszolyokról érdeklődtem. Egy USP-t néztem ki, nekem az tetszett a leginkább. Azt mondta, hogy jó választás, bár gondolom mindenre ezt mondta volna. Az mondjuk kicsit elvette a kedvemet tőle, hogy az egész műanyagból van, gyakorlatilag csak a cső fém. De hát egy full-fém pisztolyt meg kell fizetni. Valamikor még szerintem benézek a bulletsbe is, aztán egyszer csak sikerül valamit venni is.
-
c4-eXp
aktív tag
Valakinek vélemény a fentebb említett bolttal kapcsolatban?
-
c4-eXp
aktív tag
Ez a 44-es bázis jó üzlet? Vásárolt már valaki ott? Mert lehet hétfőn elnéznék oda.
-
c4-eXp
aktív tag
válasz macilaci78 #107 üzenetére
Köszi a tanácsot. Ez a Marui Beretta lehet, hogy érdekelne. Bár kinézetre jobban tetszik mondjuk az USP, vagy egy Five-seven, de nem tom, hogy ilyeneket lehet-e könnyen szerezni. Az ár egész barátinak tűnik. És inkább ráköltök ennyit, mint hogy egy hop-up nélküli stukkert vegyek, mivel sztem nem nagyon tudnék bele fabrikálni. Asszem jövő héten el is nézek egy ilyen boltba, aztán szemügyre veszem a kínálatot. Azért ha valakinek van még ötlete/tanácsa, hogy mit lehetne kihozni 15k-ig, akkor ne titkolja el.
-
c4-eXp
aktív tag
Hali!
Olvasgattam a topikot, és egészen megtetszett a dolog. Na most arra lennék kíváncsi, hogyha nekem van mondjuk 10k (max 15k) pénzem egy ilyen fegyóra, akkor mit ajánlanátok? Tudom, ennyiért már lehet kapni AEG-t, de ahogy olvasgattam, nem célszerű olyat venni ebben az árkategóriában. Szóval valami spring pisztolyra gondoltam. Csak hát fogalmam sincs, hogy milyet. Szóval örülnék, ha valaki el tudna látni tanácsokkal. Ja, és ha tudtok, ajánlhattok jó boltokat is.while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest