Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
"Egy JG-re költhetsz amennyit akarsz, sosem lesz olyan mint egy CA."
persze hogy nem. sosem lesz olyan mű szar mint egy CA. az én JG ak-m már sokkal jobb mint egy CA fegyó (mind külsőleg mint belsőleg), mondjuk költöttem is rá, de még mindig nem éri el egy CA árát
fogtam egyszer 100k-s CA ak-t, hát kiröhögtük a gyereket, hogy miért költött erre ennyit. semmivel nem volt jobb anyagokból mint a JG, sőt még gyengébbnek is tűnt úgy az egész, úgy nézett ki hogy ha leejtem ripityára törik. aztán leejtette és be is szart a fegyó játék közben, valami eltört benne és zörgött benne
a hangja is ritka béna volt, az AK hangjára még véletlenül sem emlékeztetett, olyan mű volt az egész
a JG ak-mnak sokkal jobb hangja van, épületben sokszor kérdezik hogy mit csináltam hogy ilyen durva hangja lett. a poén hogy semmit
nagyon el tudja cseszni a hangulatot ha szar hangja van a fegyvernek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hangja is ritka béna volt, az AK hangjára még véletlenül sem emlékeztetett, olyan mű volt az egész
nagyon el tudja cseszni a hangulatot ha szar hangja van a fegyvernek...