Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz macilaci78 #32155 üzenetére

"Ha a top high end vonalat nézzük, akkor egyik rendszerben sincs felső határ."

Ezt mondom hogy, de van, hpa engine esetében mit cserelgessek tuningoljak? A hop gumit? Hova? Minek?

"Inokatsu, Krytac, Systema, ICS jó alap" aha...
    Az ino kb gyűjtői kör már, a systema kb 2 mtw árban van és full egyedi a bele, kry-t a pálya másik végéről hallom ha lő mert a gb jellegzetes, undorító vinnyogo hangot ad, az ics meg kellemes darab de a split gb nem mindig akkora jóság.

"Csinálsz egy upper buildet dmr-nek, egyet cqb-ra és szerszám nélkül cseréled."

Konkrétan ezt már rég megcsináltam, két lowerem van egy blade egy sima triggerrel, és a két uppert úgy varialom ahogy akarom rajtunk, van cqb kedves 1j körüli a másik 1.4... ugyanúgy fel tudok húzni egy harmadik uppert dmnek, mondjuk hülyén nézne ki markeren de ...

"Az airsoft egy hobbi, vagy akár versenysport, de lövészetben azt képviseli, amit az autómotorsportokban a gokart."

Teljesen irreleváns, mint hogy ki mivel lőtt. Azokkal emberre egy lövést nem adtál le, arra való az as nekünk. Innentől meg tök mindegy hogy gokart vagy bicikli, amíg nem szereltél, játszottál, tudsz bármit is a hpa enginekről, addig nem hiszem hogy fel tudnád fogni mekkora méretes szakadék van egy mtw és egy ptw között. Hogy szerinted ez a lövészet alja az a te bajod, lőttem én is, nem elégít ki hogy céltábla legyen előttem, nekem nem alternatíva, meg sok másnak se.

Mondom, vannak jó aegek gyárilag is. Aeg szinten nagyon jók is. A hpa más, de neked ezt nem lehet elmagyarázni, mondjunk nem is tisztem és célom. Átment átment, nem, hát ez van, vakkal vitatkozni hogy milyen szín a bézs fölösleges.

Új hozzászólás Aktív témák