Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
új vagyok, elkezdett érdekelni ez a téma engem. A házi "szerveremen" elkezdtem játszani modellekkel, debian lxc, Stable-diffusion webui, 4cpu mag és 38GB ramnyi lehetőségem van játszani, videókártya nincs. A huggingface-ről töltögettem le modelleket de elég esetlegesnek tűnik hogy működnek-e. Melyik az ajánlott írás/videó arról hogy hogy kell ezt jól csinálni? Többnyire zöld-rózsaszín pixelkupacot kapok képgeneráláskor mint régen mikor karcos cd-ről játszottam le az mpeg videót vagy összekutyulódott az ace mega codec pack... Gondolom gpu-ra optimalizát modellek miatt van vagy ilyesmi, de hogy szűrök rá a cpu-n is jól futó modellekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest