- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Opsz.. akk bocsi
-
Psychonaut
veterán
-
haly
őstag
Hello mindenkinek!
Talán páraknak még megvan ez a játék ami már 4-5 éves.
Felmerül a kérdés, hogy miért is tettem be ezt a témát...
Hát azért mert a napokban ráakadtam erre a szerintem hihetetlenül jó és meg nem unható játékra.
Szerintem igen jó még most is mikor már dirt2 meg shift van az élen és a farcry2 meg a crysis hódít, de néztem pár ilyen stratégiai játékot és ilyen jót nem találtam.
De lenne ezzel kapcsban egy bajom.
Nincs meg eredetiben csak netről és olvastam hogy ennek van egy magyar szinkronos változata sőt kiegészítői...
Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezeket hol lehet megkapni mind a 3mat magyarul
akkor annak nagyon hálás lennék mert én mindent megnéztem de nem találtam egyszer láttam boltban csak akkor még nem tudtam hogy ilyen iszonyatosan jó.
Most meg már nem találom..
Tehát ha valakinek megvan vagy valaki tudja hol lehet ezeket megvenni MAGYARUL légyszi írjon.. nagyon hálás lennék! KÖSZI
Aktív témák
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- További aktív témák...
- Wallhack SP005 és CR005 Nehezen kapható Üveg Egérpadok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor annak nagyon hálás lennék mert én mindent megnéztem de nem találtam egyszer láttam boltban csak akkor még nem tudtam hogy ilyen iszonyatosan jó.