Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz fiATHaLON #78 üzenetére

Naholiskezdjük...

Az az endurance az nincsen, itt póveratakolhatsz minden körben akár, itt inkább a kit mivel érdekes ütni, mikor az érdekes. A parry-t azt érdemes "lebontani", mielőtt komolyabban odavág az ember. (Vagy buffolni kegyetlenül, és full attak szetting, akkor szinte mindegy.) Ez a shieldes skill volt nálam pont olyan, hogy túl drága az a +1 attak nagyon sokáig, akkor már inkább a fegyverbe toltam bele még egy pontot.
    Már csak mókázom, nem akarok annyira azonosulni, inkább a különbségek érdekelnek.. egyelőre meglepően könnyű, hogy nem kell vigyázni a főhősre abszolúte, mert harap:).

A végtelenített csatáknak később lesz értelme, mikor nem egy fájt és pihi a metódus, hanem két, de inkább három csata (feladvány) vár rád egymás után. Nem igazán szerencsés woundokkal és mana nélkül kezdeni olyan csatákat, ahol két mágus fullra töltött delejmirigyekkel vár rád. Az elején nincs túl sok lóvé, ott azért csináltam, mert nem tudtam, mi vár még rám, és vásárolni potion-öket kicsit húzósnak tűnt. Lopni meg nem lehet (bezzeg a Drakensang). A végéfelé már 1000 kopejka fölé is jutottunk, bár ideiglenesen.

Érdekes, hogy a legjobb (elméleti) cuccokat a játékban egy percre sem használtam:)! Szinte mind eladásra került, folyton túlterheltek voltak nálam a kalandorok. Itt hívom fel a figyelmed, hogy az armor szetek nem mindig maximális számú cuccból (sisak, kesztyű stb.) állnak, tehát érdemes megtartani egy-két jobb kiegészítőt, kipótolni a teljes szeteket. Nekem 300 kopejkába került visszavásárolni egy gatyót az árustól:)!

Az ikszpé teljesen fix. Azonban a drop az általában random... most az elején dobott már sárkányos reinforced shieldet, örültem. Sőt... mivel az első dolgom általában, hogy a távolsági egységeket rákényszerítem a melee harcra, úgy tűnik, mintha fel nem használt ammo egy az egyben megmaradna a végére, és loot lesz belőle. Talány.
    Vajon normál fokozaton a 23 ikszpés csata 25 és a 46 az 50?
    Ja várjál már, most olvasom, félreértettelek... a végtelenített csatáknak PONT az az értelme, hogy NE használj semmiféle potiont hanem feltöltsd a manakészleteket, felgyógyíts mindenkit, anélkül, hogy bármi fogyna. Halkan köhögve megjegyzem, hogy 3 wound az sok mínusz attrib, azzal azért már nehéz bármit eltalálni:)! Kicsit rá kell segíteni esetleg, és enterek.
    Nem úgy volt, hogy a space az a várakoztatás, az enter meg kör vége? Ezeket nem pakoltam ki sosem...
    Akcióbigyó az az, amire gondolsz, kétkezes harcnál elérhető lesz majd egy új, igen:)!

Tegnap olvastam pont valamit a Wasteland 2-ről, gondoltam megnézem mi is ez. Felraktam az egyet, amolyan Bard's Tale-es érzés kerített hatalmába, lenyomtam valami Harry nevű Nyúlkirályt, de a medikem nem volt hajlandó gyógyítani senkit, mert majd "idővel meggyógyul". Itt lett elég, vagy száz oldalt kellett volna elolvasni, hogy megértsem, mi is a nagy helyzet.
    Aztán DSA játékokat kerestem, és találam egy olyat, hogy Demonicon. Azt nézted anno?

Új hozzászólás Aktív témák