Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Én már minden módját végigzongoráztam a bliccelésnek, úh újat nem tudtok mondani nekem.
A pszichológiai ráhatás mindennél többet ér. Most tekintsünk el attól, hogy POST-IT -el vagy 2jegy egymásra rakásával készítjünk el hőnszeretett jokerjegyeünket.
Valóban nagyobb biztonságot nyújt ha van valami maszatnyi tinta a jegyen de azt hogy csinálod meg, hogy olyan legyen???
Én annó mikor próbálgattam azt, hogy érvényesítés után rögtön nyálas ujjal nekiestem és maszatoltam soha nem jött össze. Túl gyorsan szárad a tinta.
És mi az, hogy támad6ó?????
Az egyszerű júzernek Kavajcsik Ödönnek vajon kötelessége tisztában lennie a jegyérvényesítő autómaták működési szisztémájával????? NEM!!!
Utazok, bedugom, csippan, -> érvényes. Nekem közöm sem kell, hogy legyen ahhoz mi kerül a jegyre és melyik szám mit jelent rajta. Az azért van, hogy a tisztelt ellenőr be tudja azonosítani, hol szált fel a kedves utas és mikor.
Nincs feltüntetve az utazási feltételek között, hogy nekem kötelességem meggyöződni a pecsételt számsor meglétéről, valamint az, hogy ennek hiánya büntetést von maga után. Épp a BKV támad6ó ezen a ponton általunk. Kvázi csináltak nekünk egy szép tágas kiskaput.
Utaltam itt a pszichológiai ráhatásra. Ha rendesen felöltözve, emelt fejjel és hangos jónapottal közelítem meg az ellenőröket miközben finom legyezőszerű mozdulattal széttárom a gyűjtőjegyemet, hát megnyílnak a be és kijárat torlaszai.
Ha meg megnézi, hát megnézi. Had nézze. Azért fizetik. Max megkérdezi hol száltam fel, mire mondok egy félreeső megállót azon a vonalon ahol tuti nincsenek ellenőrök, tehát fogalma sem lehet, hogy jóke ott az autómaták vagy sem. És ha valamiért elkapnak és megbüntetnek hát egy pont nekik. Bérletet veszek attól a naptól és pótdíjat fizetek. Így csinálom és ennek ellenére is felém billen a mérleg nyelve. Minnél drágább lesz a bérlet annál inkább. Ennek az évnek az eddigi mérlege 2bérlet és vagy féltucat jegy. Nem kenyerem az erőszak és a szájalás.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest