Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Az elején levő venti dísz, mögötte van az igazi. Csak akkor működik az elülső, ha a hátsó olyan gyorsan forog, hogy megmozgassa az elülsőt (a díszt).
Szal szerintem szívja a levegőt az így is!

Az oldalsó ventiről nem tudok érdemben nyilatkozni, hogy merre fúj. De műxik az is

-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16
üzenetére
Hát igen, a számtech boltban mint utóbb kiderült mind a 2 ventit rákötötték egy szabályzóra. Az első venti is forgott, csak én úgy láttam, hogy nem, mivel nem tudtam, hogy a házelején levő turbina szerű venti csak dísznek van és mögötte van az igazi. Az meg működött, de olyan lassan forgott, hogy nem forgatta meg a turbinát.
Mindegy, legalább mostmár tényleg ki tudom ismerni a fasza kis házam!

-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16
üzenetére
Most néztem ezt a dolgot meg.
Ha az oldalsó venti ki van kapcsolva, akkor működik az elülső venti. Ha az oldalsó megy, akkor nem forog az előlapi venti.
Itt beállítási hiba van.
Valaki tudna níújtani egy kis segítséget, hogyan lehetne beállítani, hogy mind a 2 működjon?
Előre is köszi!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A múlt héten lett meg az új gépem, Aerocool 3T házzal.
A boltban azt mondték, hogy a ventilátorokat úgy állították be, hogy alapjáraton járjanak, ha emelkedne a hőmérséklet, akkor a ventik is automatikusan gyorsabban forognak.
Annyi gondom van, hogy nálam a ház elején levő venti egyáltalán nem forog (az oldalsó műxik). Ennek gondolom több oka lehet. Azt pontosan honnan láthatom, hogy egyáltalán be van-e kötve ez a venti? Az elképzelhető, hogy csak akkor fog bekapcsolni, ha a hőmérséklet miatt a gép ennek szükségét érzi? Esetleg állítsak vmit a ház elején levő szabályzókkal?
előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming Notebook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest