Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jhos910
üzenetére
Ja, bocsi, úgy néz ki kicsit értetlen vagyok.

Ez a pdf-be exportálás során kerül rá. Először létre kell hozni egy új Transparency Flattener Presetet, majd az exportáláskor kiválasztod az Acrobat 4 Compatibility-t, az Advanced menüben pedig az előbb létrehozott preset-et.
Tehát a szöveg magában az indesign fájlban nem lesz átalakítva ezzel a módszerrel, csak a létrehozott pdf-ben.
-
Pala
veterán
válasz
jhos910
üzenetére

Valóban nagyon szuper kis program, én 6 évnyi Quark után tértem át rá fél éve, de bánom, hogy nem korábban tettem meg ezt a lépést! Magadtól is könnyen fel tudod fedezni, de elég sok rejtett okosság is van benne (csakúgy, mint a legtöbb Adobe szoftverben), amiket viszont netről össze lehet guberálni.

Én az Illustratorral vagyok így, mostanában kezdek beletanulni és tök érdekesnek találom. Korábban nem gondoltam volna, hogy majd lázba fog hozni, inkább csak egy szükséges rossznak tartottam, ami hozzá tartozik a palettához, ezért nem lehet megkerülni.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest